فراخوان بیست و ششمین المپیاد غیرمتمرکز علمی - دانشجویی

فراخوان بیست و ششمین المپیاد غیرمتمرکز علمی - دانشجویی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه،  بیست و ششمین المپیاد غیرمتمرکز علمی - دانشجویی کشور در اردیبهشت ماه سال 1400برگزار می گردد.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، حسب مصوبه شورای برنامه ریزی المپیاد علمی دانشجویی کشور مرحله اول المپیاد غیرمتمرکز در رشته ها و مواد امتحانی مشخص شده، صبح و بعد ازظهر روز جمعه 31 اردیبهشت ماه سال 1400 مطابق سیاست ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در 10 منطقه دانشگاهی برگزار می شود.

آخرین مهلت ثبت نام 25 فروردیم ماه سال 1400 می باشد.

گفتنی است دانشجویان حائز شرایط، جهت ثبت نام به مسئولین آموزش دانشکده های مرتبط مراجعه نمایند.

فراخوان بیست و ششمین  المپیاد غیرمتمرکز علمی - دانشجویی .pdfفراخوان بیست و ششمین المپیاد غیرمتمرکز علمی - دانشجویی .pdf

فرم درخواست شرکت دربیست و ششمین  المپیاد غیرمتمرکز  علمی - دانشجویی.docxفرم درخواست شرکت دربیست و ششمین المپیاد غیرمتمرکز علمی - دانشجویی.docx

برنامه امتحانات بیست و ششمین المپیاد غیر متمرکز علمی دانشجویی کشور.pdfبرنامه امتحانات بیست و ششمین المپیاد غیر متمرکز علمی دانشجویی کشور.pdf