فراخوان بيست و يكمين جشنواره جوان خوارزمي

فراخوان بيست و يكمين جشنواره جوان خوارزمي

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، ثبت نام در بيست و يكمين جشنواره جوان خوارزمي آغاز شد.

سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران همه ساله  شناسایی و معرفی طرح های برتر عرصه علم و فناوری را با برگزاری یک رقابت علمی هدفمند که دارای بنیان های اجرایی، نظامند و منسجم است با نام جشنواره جوان خوارزمی برای جوانان پژوهشگر، فناور و نوآور به انجام می رساند و پس از طی مراحل ارزیابی و داوری، برگزیدگان نهایی این رقابت در مراسمی با حضور وزرا و فرهیختگان علم و فناوری، معرفی و مورد تقدیر قرار می گیرند.

به اطلاع علاقه‌مندان به شركت در بيست و يكمين جشنواره جوان خوارزمي مي‌رساند كه مهلت ثبت‌نام و ارائه طرح در اين دوره از فروردين‌ماه 1398 تا پايان تيرماه سال جاري مي‌باشد.

طرح‌هاي قابل پذيرش مي‌بايست در شانزده گروه تخصصي شامل فناوري‌هاي شيميايي، مكانيك، برق و كامپيوتر، هنر، معماري و شهرسازي، كشاورزي و منابع طبيعي، علوم پايه، عمران، مهندسي صنايع و مديريت فناوري، مواد، متالورژي و انرژي‌هاي نو و زيست فناوري و علوم پايه پزشكي، محيط زيست، فناوري‌نانو، هوافضا، مهندسي نرم افزار و فناوري اطلاعات و مكاترونيك و همچنين در پنج محور پژوهشي و فناوري شامل طرح‌ها و پژوهش‌هاي بنيادي، طرح‌ها و پژوهش‌هاي كاربردي، طرح‌هاي توسعه‌اي، اختراع و نوآوري به جشنواره جوان خوارزمي ارائه گردد.

متقاضیان شرکت در بيست و يكمين جشنواره جوان خوارزمی از طریق پایگاه اطلاع‌ رسانی جشنواره خوارزمي www.khwarizmi.ir  و پايگاه اطلاع ‌رساني جشنواره جوان خوارزمي http://www.irost.org/young  در قسمت سامانه‌ جامع جشنواره‌هاي خوارزمي نسبت به ثبت‌نام و ارائه مشخصات فردی اقدام نموده و شناسه كاربري و کلمه عبور خود را دریافت نمايند. ضروري است قبل از شروع فرآيند ثبت نام، فايل راهنماي مربوط به ثبت نام را مطالعه فرمائيد.

1557823396-y21b.jpg