فراخوان اولین جشنواره « بهداشت، ایمنی و محیط زیست»

فراخوان اولین جشنواره « بهداشت، ایمنی و محیط زیست»

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اولین جشنواره فرهنگی هنری « بهداشت، ایمنی و محیط زیست» برگزار می شود.

این جشنواره به ‌منظور بهره‌مندی از ظرفیت و توانمندی دانشجویان در راستای ترویج فرهنگ سلامت و ایمنی و در سطح دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران (دانشگاه‌های منطقه یک وابسته به وزارت علوم
) برگزار خواهد شد.

محورهای این جشنواره عبارتند از

ایمنی و بهداشت آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها

ایمنی و بهداشت خوابگاه‌های دانشجویی

ایمنی و بهداشت بوفه‌ها و رستوران‌ها

ایمنی و بهداشت اردوها و سفرهای دانشگاهی

حفظ محیط زیست و دانشگاه سبز

دانشجویان می‌توانند آثار هنری خود را در قالب‌های عکس، فیلم کوتاه، طراحی و نقاشی از تاریخ ۳ اردیبهشت تا ۳ خرداد ۱۳۹۸ به دبیرخانه جشنواره واقع در اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه تهران و یا نشانی الکترونیک hsefestival@ut.ac.ir  ارسال کنند.

دریافت شیوه نامه اولین جشنواره فرهنگی هنری «بهداشت، ایمنی و محیط زیست»

کسب اطلاعات بیشتر: www.cutural.ut.ac.ir

این جشنواره از تاریخ ۱۱ تا ۱۳ خرداد سال جاری در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود و در آیین اختتامیه از برگزیدگان با اعطای لوح تقدیر، تندیس جشنواره و هدایای نقدی تقدیر خواهد شد.

گفتنی است ایمنی و بهداشت آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، خوابگاه‌های دانشجویی و بوفه‌ها و رستوران‌ها از جمله موضوعات حائز اهمیت در این راستا محسوب می شوند.

HSE+Festival+Poster+-Low.jpg