عضویت مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در شبکه ملی آزمایشگاهی کشور

عضویت مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در شبکه ملی آزمایشگاهی کشور

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، آزمایشگاه های مرکز تحقیقات گیاهان دارویی به عضویت شبکه ملی آزمایشگاه های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و عضو افتخاری سازمان غذا و دارو در آمده است.

یکی از اهداف فعالیت شبکه آزمایشگاهی، تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع به خدمات آزمایشگاهی است.

شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ایران به منظور تشویق مراکز عضو به استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیت‌های تجهیزاتی خود، افزایش بهره‌وری سرمایه‌گذاری‌های کشور و تسهیل انتقال دانش و تجارب آزمایشگاهی بین مراکز عضو شبکه، حمایتهایی را به صورت سالانه به آنها پرداخت میکند.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، سالانه برای ایجاد رقابتی سالم و سازنده، به منظور بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاهی و افزایش توانمندی علمی آزمایشگاه‌های عضو خود، آنها را ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.