طرح بزرگ قرآنی "یک درصد"

طرح بزرگ قرآنی "یک درصد"
به گزارش «روابط عمومی دانشگاه، طرح بزرگ قرآنی یک درصد (ویژه ماه مبارک رمضان) در فضای مجازی برگزار می گردد.

در آستانه رویش شکوفه‌های دل‌انگیز مناجات و رایحه‌ی روح بخش بندگی در ماه مبارک رمضان، مجمع تخصصی کانون‌های قرآن و عترت (ع) درنظر دارد " طرح یک درصد" را با هدف «آشنایی و انس جامعه دانشجویی با تلاوت و تفسیر آیات» و «شناسایی مرتلین برتر دانشجویی» در قالب مسابقه در فضای مجازیبه همت مجمع تخصصی کانون های قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار نماید.

تعریف نام طرح : یک درصد به معنای یک درصد از 24 ساعت شبانه روز است که در حدود 15 دقیقه (یک ربع) را پوشش می دهد.طرح یک درصد از سری برنامه های پیشنهادی مجمع تخصصی کانون های قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت می باشد .در این طرح در نظر است که هر فرد با اختصاص روزانه یک ربع ساعت معادل یک درصد از مدت زمان شبانه روز به انس بیشتر و تدبر در معانی و مفاهیم آن بپردازد.

اهداف طرح
انس بیشتر دانشجویان با قرآن کریم
ایجاد انگیزه برای یادگیری صوت ولحن قرآن کریم
ارائه مفاهیم و آموزه های قرآن کریم با استفاده از ظرفیت فضای مجازی
ایجاد بستر انگیزشی_رقابتی در قالب اجرای مسابقات متنوع مجازی قرآنی

جزئیات طرح

بخش تلاوت
الف-شناسایی مرتلین:
گام اول در جهت پیشبرد طرح،شناسایی مرتلین خوشخوان از دانشجویان ( برادران) دانشگاه های مختلف علوم پزشکی است که دبیران کانون های قرآن و عترت (ع) ملزم به شناسایی و معرفی نفرات شناخته شده و متبحر در این زمینه می باشند.

نکته : دبیران کانون ها ملزم به معرفی  1 نفر (حداقل ) الی 3 نفر ( حداکثر)  از قاریان دانشگاه خود می باشند.

ب-گزینش مرتلین و ارائه برنامه تلاوت:

در گام بعد هیئت داوران با مشخص کردن صفحاتی از قرآن کریم ،قاریان معرفی شده را مورد ارزیابی قرار می دهند .در ادامه برای قاریان انتخاب شده از سوی هیئت داوران برنامه ای تنظیم می شود که شامل صفحات تلاوت و زمان ارسال آن ها می باشد و قاریان موظفند تلاوت خود را تا زمان مقرر تحویل دهند.ضبط فایل صوتی از طریق ریکوردر گوشی موبایل می باشد .پس از دریافت فایل ها نسبت به تنظیم صدا ، نویز گیری ،اکو محیط و... باید اقدام گردد تا آماده بارگزاری در کانال یک درصد شود.

نکته: انتخاب مرتلین و گزینش آنها توسط ۳ نفر مرتل برتر بیست و چهارمین و بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت می باشد.
پ-نظرسنجی و انتخاب مرتلین برتر:
داوری تلاوت ها در دو مرحله خواهد بود:

1- فایل تلاوت مرتلان داوری شده و 5  نفر برگزیده خواهند شد که با توجه به امتیاز رتبه های 1 تا 5 را کسب خواهند کرد .

2- به فاصله سه روز یکبار ترتیل ها در کانال یک درصد مورد نظرسنجی قرار می گیرند   و10 نفر با بالاترین آرا مشخص خواهند شد. کلیپ صوتی کوتاهی از 10برگزیده تهیه میشود و در کانال یک درصد  از نگاه مخاطبان مورد نظرسنجی قرار میگیرند که این نظر سنجی در 30درصد رای نهایی داوران موثر خواهد بود. در پایان طرح از 5 نفر که بالاترین امتیاز داوری و 2 نفر که با نظر سنجی و رای داوران ، بالاترین امتیاز را کسب کرده باشند تقدیر به عمل آمده و جوایزی اهدا خواهد شد.علاوه بر آن جهت تقدیر از 30 نفر مرتل ،تقدیر نامه صادر خواهد شد.

تبصره : لازم به ذکر است در صورتی که انتخاب داوران از 10 نفر برگزیده در نظر سنجی اولیه باشد ، نفر دوم به دور نهایی داوری و نظر سنجی راه پیدا خواهد کرد .

بخش تفسیر
شیوه ارائه: نکات تفسیر در قالب پادکست 9 دقیقه ای ارائه می شود که می تواند بین 1 الی 3 آیه برای تفسیر از صفحاتی باشد که قاری تلاوت میکند و در پایان 2 الی 3 پرسش مطرح می شود .در این قسمت روزانه 2 برنده براساس قرعه کشی بین فرستندگان پاسخ های درست انجام می شود که برندگان روز بعد مشخص می شوند و در کانال یک درصد معرفی می شوند .در پایان ماه مبارک رمضان از برگزیدگان تقدیر بعمل خواهد آمد و جوایزی اهدا خواهد شد.همچنین علاوه بر آن جهت تقدیر از فعالان در حوزه پاسخ گویی (20 نفر) به بخش تفسیر،جوایزی اهدا و تقدیرنامه صادر خواهد شد.

نکته: صدور تقدیر نامه به صورت الکترونیکی  و جوایز به صورت واریز وجه به کارت  می باشد.

مفسر پیشنهادی جهت ارائه تفسیر حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی می باشد.