صدور کارت بین المللی برای دانشجویان و اعضای هیات علمی

صدور کارت بین المللی برای دانشجویان و اعضای هیات علمی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، با توجه به اهمیت بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها و معرفی نمایه بین‌المللی دانشگاه در سازمان جهانی ISIC ، با پیگیری‌های به‌عمل آمده امکان صدور کارت بین‌المللی دانشجویی و کارت بین‌المللی اعضای هیات علمی به‌صورت آنلاین امکان‌پذیر شده است.

اداره کل سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: نظر به اهمیت بین المللی سازی دانشگاه ها و معرفی نمایه بین المللی دانشگاه‌ها در سازمان جهانی ISIC با پیگیری های بعمل آمده توسط اداره کل دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، امکان صدور کارت بین المللی دانشجویی و کارت بین المللی اعضای هیات علمی به صورت آنلاین امکان پذیر شد.

دریافت کارت بین المللی دانشجویی به ویژه برای دانشجویان بین المللی دانشگاه ها در ارائه سهولت خدمات بین المللی به آنها امکان استفاده از خدمات ملی و بین المللی کارت را فراهم می کند.

علاوه بر این دوره‌های مورد نیاز برای ایجاد سازگاری موثر جامعه پذیری دانشجویان بین المللی در ایران فراهم شده و خدمات علمی، فرهنگی و هنری توسط این سازمان به دانشجویان بین الملل دانشگاه‌ها ارائه می شود.

همچنین دانشجویان ایرانی دانشگاه‌ها علاوه بر ۳۵ هزار خدمت و تخفیف در ایران و جهان، می توانند برای دریافت تخفیف شرکت در کنفرانس های بین المللی تنها از کارت بین المللی اعضای هیات علمی و کارت دانشجویی بهره مند شوند. استفاده از کارت بین المللی معتبر isic جهت احراز هویت دانشگاهی آنان در مسافرت های خارجی توصیه می شود.

مبلغ ۱۵ هزارتومان از هزینه عضویت اعضای هیات علمی که از پنل فوق برای ثبت نام کارت خود استفاده کنند توسط اداره کل دانشجویان غیرایرانی پرداخت می شود.

سازمانISICدر قالب ارائه کارت دانشجویی بین المللی در سال ۱۹۵۳ بنیانگذاری شد. این کارت هم اکنون در بیش از ۱۳۰ کشور دنیا به عنوان تنها مدرک بین المللی جامعه دانشگاهی شناخته می شود. سازمان از سال ۱۹۶۸ تحت حمایت سازمان یونسکو قرار گرفته و بسیاری از سازمان های بزرگ جهان از آن پشتیبانی می کنند و به اعضای آن ارائه خدمات می نمایند.

از جمله مزایای پیوستن به سازمان جهانی  ISICمی توان به تسهیلات علمی، تسهیلات رفاهی و تسهیلات بین المللی اشاره کرد.

علاقمندان می توانند جهت صدور کارت دانشجویی بین المللی و کارت هیات علمی بین المللی، جهت ثبت نام به آدرس (www.int.isic.ir) مراجعه نمایند.

itic.jpg