شصتمین اردوی جهادی پزشکی و فرهنگی شهید کاظمی آشتیانی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد

شصتمین اردوی جهادی پزشکی و فرهنگی شهید کاظمی آشتیانی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، شصتمین اردوی جهادی پزشکی و فرهنگی شهید کاظمی آشتیانی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد همزمان با ایام اربعین حسینی (ع) با حضور ۷۵ نفر از اساتید، فارغ التحصیلان و دانشجویان کادر درمان در نجف، کربلا و مشّایه از تاریخ ۱۱ شهریور ماه ۱۴۰۱ شروع به خدمت رسانی به زائران و مشتاقان اباعبدالله الحسین (ع) نموده است.

این اردو با همراهی خانم دکتر هداوند و خانم دکتر ربیعی از اعضای هیات علمی دانشگاه شاهد و همچنین همکاران پزشکی از متخصیص طب فیزیکی، پزشک عمومی، فیزیوتراپ، پرستاران و... جهت ارایه خدمات پزشکی رایگان در حال برگزاری می باشد.

1401_06_23_ordoo01.jpg

در مرحله ابتدایی اجرای اردو، جهادگران در مسجد امام علی‌علیه‌السلام در مجاورت مقبره آیت الله حکیم (شهید محراب) در جسر ثوره العشرین نجف اشرف شروع به خدمات‌رسانی نمودند و تاکنون خدمات پزشکی و فرهنگی از قبیل ویزیت بیماران، اعزام بیماران اورژانس، خدمات نوار قلب، سرم تراپی و اکسیژن تراپ، شامل منیپولیشن، نیدل درمانی،آتل ،خدمت فیزیوتراپی، اهدای رایگان داروهای اهدایی ارائه نمودند.

1401_06_23_ordoo03.jpg

همچنین اهدای هدایای فرهنگی به جهادگران همچون کتاب، پادکست با محوریت معرفی گروه جهادی و زندگی نامه شهید کاظمی آشتیانی، انتشار زیارت نامه اربعین و عاشورا، طراحی و توزیع پمفلت آموزشی اربعین حسینی (ع) به ۳ زبان فارسی، عربی و انگلیسی، برگزاری مراسمات مذهبی و گفتمانی و... از دیگر خدمات این اردوی جهادی بود.

شایان ذکر است این اردوی جهادی پزشکی و فرهنگی تا ۲۷ شهریور ماه آماده خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی (ع) خواهد بود.

1401_06_23_ordoo04.jpg