سومین کارگاه تعیین اولویتهای تحقیقاتی برگزار شد

سومین کارگاه تعیین اولویتهای تحقیقاتی برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، سومین کارگاه تدوین اولویتهای تحقیقاتی ویژه گروه های علوم انسانی و هنر با حضور معاونین پژوهش و فناوری دانشکده ها، مدیران حوزه معاونت پژوهش و فناوری، مدیران گروه های آموزشی و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده های علوم انسانی و هنر روز سه شنبه 18 تیر ماه در سالن کنفرانس مراکز تحقیقاتی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه، خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری ضمن تشکر از حضور فعال همکاران در این جلسه، اهمیت تعیین اولویت ها و محور های تحقیقاتی را متذکر شدند و یاد آوری نمودند، علی رغم  که این اقدام اخیرا توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شده دانشگاه شاهد از دو سال قبل تعیین اولویتهای تحقیقاتی را در برنامه خود قرار داده است.

سپس آقایان دکتر اولیاء و دکتر کشاورز شکری به عنوان مدرس کارگاه، مطالب خود را ارائه دادند و در طی جلسه به سوالات حضار نیز پاسخ داده شد.

kargah olaviat tahghighat 3-01.jpg
kargah olaviat tahghighat 3-02.jpg