سومین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی

سومین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، سومین جشنواره ملی پایان‌نامههای تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی

از سوی دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری سازمان امور اجتماعی کشور و دانشگاه یزد برگزار می‌ گردد

از تمامی فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری و یا سطوح معادل آن در حوزه‌های علمیه که موضوع پایان‌نامه/رساله آنها مرتبط با جشنواره است و از پژوهش خود طی سال های 1392 تا 1400 دفاع کرده و یا پروپوزال آنها از ابتدای سال 1399 تاکنون تصویب شده است، دعوت شده است تا با مراجعه به وبسایت  http://nfosd.yazd.ac.ir/1401 در جشنواره ثبت  نام و اثر خود را ارسال نمایند.

همچنین در این جشنواره امکان ارسال ایده در زمینه "پیشنهاد عنوان پژوهش کاربردی در زمینه امنیت اخلاقی" وجود دارد تا پس از ارزیابی، از صاحبان ایده‌های برتر در این زمینه تقدیر به عمل آید.

مهلت ارسال آثار تا 20 اردیبهشت ماه 1401 و زمان برگزاری 10 خرداد ماه 1401 اعلام شده است.

اطلاعات تماس: 03531232939 - 09901045386

آدرس ایمیل: nfosd@confs.yazd.ac.ir