سومين كنگره بين المللي زيست پزشكي

سومين كنگره بين المللي زيست پزشكي
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، سومين كنگره بين المللي زيست پزشكي با هدف ارتقاي سطح دانش و معرفي جديدترين پژوهش هاي فناوري محور در حوزه زيست شناسي و علوم پزشكي با همکاری دانشگاه شاهد برگزار می گردد.

سومین کنگره بین المللی زیست پزشکی، به عنوان پرمخاطب ترین کنگره بین المللی پزشکی در ایران، برای اولین بار، با همکاری فرهنگستان علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه شاهد، سازمان جهانی یونسکو، دانشگاه کوفه، دانشگاه کاتب، کالج اویسینا و با حمایت 100 مرکز تحقیقاتی و بیمارستانی، 19 آبان ماه سال 98 به مدت 9 روز به صورت آنلاین برگزار می گردد. زیست پزشکی می تواند این فرصت را برای شما فراهم سازد تا بتوانید آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را در سطح جهانی مطرح کنید.

پژوهشگران، محققان و دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي و علوم زيستي « در تمامي گرايش ها » مي توانند جهت ثبت نام و ارسال مقاله به نشاني اينترنتي www.icbcongress.com مراجعه كنند

poster1200fa.jpg