ساختمان جدید دانشکده پزشکی دانشگاه افتتاح شد

ساختمان جدید دانشکده پزشکی دانشگاه افتتاح شد

به گزارش «روابط عمومی» مراسم افتتاح ساختمان جدید دانشکده پزشکی دانشگاه سه شنبه 21 شهریور ماه با حضورحجت الاسلام والمسلمین شهیدی نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، میهمانانی از دستگاه های اجرایی کشور و همچنین رئیس، معاونین و جمعی از مدیران، اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه در محل آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.

در این مراسم پس از قرائت کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران دکتر ثقفی، رئیس دانشگاه به ایراد سخن پرداخت.

ایشان بخش اعظم ساخت و سازهای دانشگاه شاهد را مرهون حمایت‌های بنیاد شهید خواند.

دکتر ثقفی با بیان اینکه دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد 6852 متر وسعت دارد، افزود: 1954 متر مربع فضای آزمایشگاهی در این ساختمان ایجاد شده که در قالب 18 آزمایشگاه عمومی و تحقیقاتی سامان داده شده­اند.

وی با اشاره به ساختار مدیریتی مستقر شده برای انجام این پروژه، اعم از دستگاه نظارت دانشگاه، مشاور و پیمانکار، انجام این پروژه را در کنار پروژه های احداثی دانشکده کشاورزی و دانشکده هنر از پروژه های موفق کشور ارزیابی نمود که با توجه به متدولوژی علمی حاکم بر آن، قابلیت الگو شدن دارند.

در ادامه ی مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین شهیدی نماینده ولی فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جایگاه حاضر شد و به ایراد سخن پرداخت.

ایشان در ابتدای سخنان خود بیان داشتند: دانشگاه شاهد دانشگاهی ارزش آفرین و یادگار امام و رهبری است و وابسته به شهید و شهادت است و لذا باید از همه ابعاد برتری داشته و ارزش آفرین باشد و افزودند: امیدواریم روز به بروز شاهد پیشرفت دانشگاه شاهد باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با بیان اینکه دشمن در حال حاضر به سراغ جوانان ما آمده است و به هیچ چیز رحم نمی‌کند، تاکید کردند: ترور دانشمندان هسته‌ای شاهدی بر این ماجرا است؛ این دانشمندان بدون اینکه جرمی مرتکب شده باشند و تنها چون در زمینه­ ی تخصصی فعالیت می‌کردند که دشمن مخالف آن بود، ترور شدند.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کردند: رسالت در دانشگاه شاهد بسیار سنگین است. این کشور هزینه‌های زیادی داده و تا امروز حدود 230 هزار شهید به پای این انقلاب جان خود را داده‌اند و این دانشگاه منتسب به این شهدا است.

ایشان تاکید کرند:‌ مسئولیت در دانشگاه شاهد نسبت به موسسات آموزشی دیگر دو چندان است و اساتید این دانشگاه باید با توکل به خدا و پیروی از مقام ولایت فقیه، کشور را حفظ کنند و نباید امیدی که امروز در دنیا و در دل مردم برای این انقلاب به وجود آمده است را ناامید کنند.

حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در پایان سخنان خود با بیان اینکه باید تا می توانیم روی کسب علم کار کنیم و دنبال مدرک نباشیم، خاطرنشان کردند: امیدواریم روز به روز دانشکده‌های مختلف در دانشگاه شاهد افتتاح شوند و دانشگاه را به عنوان خانه دوم خود حفظ کنیم.

گفتنی است درپایان مراسم حجت الاسلام والمسلمین شهیدی به اتفاق دکتر ثقفی و جمعی از مهمانان این مراسم از قسمت های مختلف  دانشکده پزشکی دیدن کردند.

96-06-21 eftetahe daneshkade pezeshki 03.jpg

96-06-21 eftetahe daneshkade pezeshki 04.jpg