زمانبندي مصاحبه معرفي شدگان بدون آزمون استعداد درخشان کارشناسی ارشد96

زمانبندي مصاحبه معرفي شدگان بدون آزمون استعداد درخشان کارشناسی ارشد96

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمانبندي بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شاهد در سال1396 اعلام شد.

جدول زمانبندي بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شاهد در سال 1396

​​گروه

تاريخ مراجعه

شروع آزمون راس ساعت​​

خواهران و برادران

چهارشنبه 96/04/14

16

نکات مهم:

1
ـ مکان: ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، مجتمع آموزشی ایثار؛
وسیله ایاب و ذهاب از ايستگاه متروی حرم مطهر امام خمینی(ره ) به دانشگاه فراهم می باشد. (آدرس و کروکی دانشگاه)​

2ـ مدارک مورد نیاز: اصل شناسنامه و کارت ملی ـ یک برگ تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی- یک قطعه عکس 4*3 (لطفاً خودکار آبی نیز همراه داشته باشید)

3ـ به استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم(اعم از معرفی شدگان و همراهان آنان) با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر(چادر) امکان پذیر می باشد.

4 ـ اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی شود و از این نظر هیچ گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

5 ـ تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از زمان حضور در دانشگاه و شروع بررسی ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

6 ـ به منظور تکمیل نمودن فرم اطلاعات مورد درخواست دانشگاه، لازم است نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (از محل کار، تحصیل و سکونت) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین نشانی دقیق محل سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را به همراه داشته باشید.

​​​​