زمان و مکان مصاحبه از غایبین متقاضی مصاحبه علمی داوطلبان چند برابر ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی سال 98

Untitled 1

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، از داوطلبان محترم دوره دکتری تخصصی سال 98 که نمره حد نصاب دانشگاه شاهد را در آزمون مرحله اول کسب کرده اند و از سوی سازمان سنجش آموزش کشور جهت شرکت در مصاحبه علمی(بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و مصاحبه علمی و سنجش عملی) و بررسی صلاحیتهای عمومی به دانشگاه شاهد معرفی شده اند لیکن نتوانسته اند در جلسه مصاحبه علمی شرکت نمایند و درخواست خود را به صورت مکتوب برای دانشگاه ارسال و از طریق تلفن یا پیامک به آنها اطلاع رسانی شده است دعوت می شود به شرح جدول زیر به دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند.

جدول شماره (1) : زمان و مکان مصاحبه از غایبین متقاضی مصاحبه علمی از میان داوطلبان چند برابر ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی سال 98 دانشگاه شاهد

رشته /گرایش

مهندسی صنایع

مهندسی پزشکی ـ بیوالکتریک

8 صبح

آدرس مکان مصاحبه علمی: تهران، اتوبان خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد، دانشکده های مربوطه

* زمان و مکان مصاحبه بررسی صلاحیتهای عمومی، متعاقباً از طریق سایت دانشگاه به اطلاع داوطلبان محترم خواهد رسید.

مدارک و مستندات مورد نیاز جهت تشکیل پرونده در روز مصاحبه علمی
1- فرم شماره 1 )مخصوص داوطلب( تکمیل و تایپ شده به همراه اصل تمامی مستندات اظهار شده در فرم مذکور
2- فرم شماره 2 (توصیه نامه) توسط استاد راهنمای دوره کارشناسی ارشد و یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ارشد (ترجیحاً با مرتبه دانشیار به بالا)
3- فرم شماره 3 تکمیل و تایپ شده ( مخصوص دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد که تا تاریخ 98/6/31 فارغ التحصیل می شوند)
4- فرم شماره 4 تکمیل و تایپ شده ( مخصوص داوطلبان استفاده از سهمیه بورسیه مربیان )
5- اصل مدرک یا کارنامه حاوی ریزنمرات دوره کارشناسی ارشد و یک سری کپی از آنها
6- اصل مدرک یا کارنامه حاوی ریز نمرات دوره کارشناسی و یک سری کپی از آنها
7- اصل شناسنامه و کارت ملی و یک سری کپی از آنها
8- حکم کارگزینی و معرفی نامه از بالاترین مقام مسئول برای مربیان رسمی قطعی یا رسمی آزمایشی دانشگاه ها جهت استفاده از سهمیه مربیان
9- مدرک معتبر دال بر وضعیت نظام وظیفه برای برادران (اصل و سه سری کپی از آن)
10- مدرک معتبر جهت استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران با تایید بالاترین مقام مسئول
11- گواهی زبان خارجی معتبر از یکی از آزمونهای MSRT (MCHE), TOLIMO , IELTS ,TOEFL

تبصره: داشتن مدرک زبان در این مرحله الزامی نیست ولی دارندگان مدرک زبان در صورت ارایه از امتیاز آن بهره مند می شوند.

نکات قابل توجه
1- پرینت فرمهای تکمیل شده به همراه اصل و کپی از تمامی مدارک و مستندات مربوطه (بند 1 تا 4) در روز انجام مصاحبه علمی الزامی است و در صورت نقص مدارک مورد نیاز، داوطلب به مرحله علمی معرفی نمی شود و عواقب ناشی از آن متوجه شخص داوطلب است.
2- ارایه فایل حاوی تمامی مدارک و مستندات مربوطه در روز انجام مصاحبه علمی الزامی است.
3- شرکت در هر دو مرحله مصاحبه (مصاحبه علمی و مصاحبه بررسی صلاحیتهای عمومی) الزامی است و عدم شرکت در هر مرحله از مصاحبه به منزله انصراف تلقی می شود و متعاقباً هیچگونه اقدامی در این خصوص انجام نمی شود.
4- رعایت پوشش اسلامی برای ورود به دانشگاه شاهد برای برادران و خواهران الزامی است و بر اساس ضوابط دانشگاه شاهد ورود خواهران و همراهان آنان با حجاب برتر (چادر) امکان پذیر است.
5- بوفه آزاد مواد غذایی و رستوران دانشگاه با تعرفه آزاد در خدمت داوطلبان محترم می باشد.
6- سرویس ایاب و ذهاب از متروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) به دانشگاه شاهد در نظر گرفته شده است.
7- لطفاً تا روز مصاحبه سایت دانشگاه و اطلاعیه های مربوطه را ملاحظه فرمایید.
8- در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر سوالات خود را از طریق آدرس الکترونیکی (t.takmili_edu@shahed.ac.ir) ارسال تا به سوالات شما پاسخ داده شود و یا با شماره تلفن 51215244 (خانم خلیلی) تماس بگیرید.
9- جهت آگاهی از شهریه های نوبت دوم و پردیس ورودی های 96 و 97 و اطلاعیه در خصوص شهریه ورودی 98 دانشگاه شاهد به سایت مدیریت آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد (آدرس زیر) مراجعه فرمایید.

​​​​​