زمان و مکان برگزاری آزمون سی و یکمین جشنواره سراسری مسابقات قرآن و عترت

زمان و مکان برگزاری آزمون سی و یکمین جشنواره سراسری مسابقات قرآن و عترت
به گزارش«روابط عمومی» به نقل ازمعاونت فرهنگي دانشگاه، کانون قرآن و عترت دانشگاه، مرحله ی دانشگاهی سی و یکمین جشنواره سراسری مسابقات قرآن و عترت را برگزار می کند.

زمان برگزاری آزمون کتبی و شفاهی سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

مکان

ساعت

تاریخ

روز

شرح

(سالن همایش امام خمینی (ره

94/12/09

یکشنبه

آزمون شفاهی خواهران

(سالن همایش امام خمینی (ره

94/12/11

سه شنبه

آزمون شفاهی برادران

مجتمع آموزشی ایثار

94/12/10

دوشنبه

(​آزمون کتبی (تمامی رشته­ ها

دستورالعمل برگزاري سي و يكمين دوره جشنواره سراسري قرآن و عترت دانشجويان به منظور فراهم آوردن زمينه هایی جهت انس بيش از پيش دانشجويان با كلام انسانساز الهي و مفاهيم تعالي بخش آن و همچنين نشر و بسط فضاي معنوي و عطرآگين قرآن و عترت در محيط دانشگاهي تهيه گرديده است.

اين جشنواره شامل بخش هاي شفاهي، كتبي، هنري، ادبي، پژوهشي و فناوري و در مجموع بخش ها شامل 36 رشته مي باشد. زمان برگزاري مرحله دانشگاهي بهمن ماه 1394 و مرحله منطقه اي نيمه اول ارديبهشت ماه 1395 و نيز مرحله سراسري مردادماه 1395 مي باشد.

دانشجويان علاقمند می توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به كانون قرآن و عترت، معاونت فرهنگي يا امور فرهنگي دانشكده ها ​مراجعه نمايند.

:دریافت منابع

جشنواره.html425.jpg