زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 97

زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 97
به گزارش «روابط عمومی» اداره کل امور آموزشی دانشگاه، زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98-97 دانشگاه شاهد را طی اطلاعیه ای اعلام کرد.​

بسمه تعالی

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت ، توجه پذیرفته شدگان محترم مقطع کارشناسی ارشد دوره روزانه بدون آزمون استعداد درخشان سال تحصیلی 98-97 دانشگاه شاهد را به نکات ذیل در خصوص نحوه ثبت نام حضوری و ارائه مدارک مورد نیاز ، جلب می نماید:

نکات قابل توجه:

1- ثبت نام در روزهای یکشنبه مورخ 97/06/18 و دوشنبه 97/06/19 از ساعت 8/30 الی 14 انجام می پذیرد.

2- محل ثبت نام : تهران اتوبان خلیج فارس روبروی حرم مطهر امام خمینی (ره) دانشگاه شاهد سازمان مرکزی طبقه همکف دفتر استعدادهای درخشان .

مدارک مورد نیاز :

1- ارائه اصل فرم تقاضانامه تکمیل شده ثبت نام ( تائید شده از سوی دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی یا گواهی اعلام واحدهای گذرانده و رتبه استعداد درخشان)

2- ریز نمرات تائید شده تا پایان دوره تحصیلی به تفکیک ترم های تحصیلی با ذکر واحدهای گذرانده و معدل ترم و معدل کل .

3- اصل و یک برگ تصویر مدرک کارشناسی مورد تائید وزارت علوم ، تحقیقات و فنآوری که تاریخ فراغت از تحصیل حداکثر تا 97/06/31 و معدل مقطع کارشناسی در آن قید شده باشد.( ارائه مدرک کارشناسی برای دانشجویانی که گواهی فراغت از تحصیل دریافت نموده اند الزامی است) .

4- دو قطعه عکس4*3 .

5- اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه دو نسخه .

6- اصل و تصویر کارت ملی ( پشت و رو) دو نسخه .

7- اصل و تصویر حکم کارگزینی در صورت اشتغال به کار ( دو نسخه) .

8- پرینت و ارائه فرم تعهد نامه تکمیل شده ( فرم شماره 1) .

9- پرینت و ارائه فرم صلاحیت عمومی تکمیل شده یک نسخه اصلی همراه با الصاق عکس به همراه دو نسخه کپی (فرم شماره 2) .

10- اصل فیش پرداختی به مبلغ : 350/000 ریال واریز به شماره شبا حساب یا شماره کارت ذیل به نام خزانه داری کل کشور قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی به همراه دو نسخه کپی.

770100004001021101007489IR

شماره کارت : 2282-2998-9570-6367

شماره حساب : 4001021101007489

توجه:

ثبت نام اولیه بصورت مشروط بوده و ثبت نام نهائی منوط به تائید سازمان سنجش آموزش کشور و مراجع ذیربط می باشد.

به منظور جلوگیری از ضیق وقت و تسریع در امر ثبت نام لازم است کلیه اطلاعات مورد نیاز در فرم های مذکور بطور دقیق تکمیل گردد.

ضمناً برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک مورد نیاز ثبت نام جهت ارائه به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه به سایت اصلی دانشگاه شاهد مراجعه نمائید.

شما می توانید فرم های مربوطه را از طریق دریافت فایل ذیل مطالعه نمایید.

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​​​​