رونمایی از نرم افزار راهیان نور مجازی بسیج دانشجویی دانشگاه

رونمایی از نرم افزار راهیان نور مجازی بسیج دانشجویی دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جلسه رونمایی از نرم افزار راهیان نور مجازی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد با حضورسردار یعقوب سلیمانی فرمانده قرارگاه راهیان نور سپاه و بسیج، دکتر غفاری معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر فراهانی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه و دکتر نیک روش رئیس سازمان بسیج دانشجویی روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه در محل سالن جلسات دفتر ریاست سازمان بسیج دانشجویی کشور برگزار شد.

سردار سلیمانی در مراسم رونمایی از نرم افزار راهیان نور مجازی در سازمان بسیج دانشجویی، گفت: ما در جنگ نظامی و در دفاع مقدس با اسلحه و آتش سروکار داشتیم، ولی جنگ با ویروس کرونا عمیق‌تر از جنگ نظامی است که به مراتب ایستادگی و مقاومت ما بیشتر بوده و این مقاومت نیز به برکت حماسه‌های دفاع مقدس است.

فرمانده قرارگاه راهیان نور سپاه و بسیج با تاکید بر اینکه در زمان جنگ با محدودیت‌ها و تحریم‌ها، عملیات‌ها را انجام می‌دادیم امروز هم با همان محدودیت‌ها توانستیم در مبارزه با کرونا حتی از کشورهای اروپایی و آمریکا موفق‌تر عمل کنیم که نتیجه وحدت و همدلی است.

وی با اشاره به اینکه ما در شرایط سخت توانستیم ماهواره بومی را به فضا پرتاب کنیم و این ماهواره نیز در مدار قرار گرفت که سبب حیرت دنیا شد، گفت: امسال اگرچه به واسطه کرونا امکان حضور در مناطق عملیاتی و اردوی راهیان نور وجود نداشت، ولی تلاش شد تا زمینه ارتباط دانشجویان با مناطق عملیاتی به صورت مجازی برقرار شود و این قابل تقدیر است.

سردار نرم افزار راهیان نور مجازی را که بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد تولید کرده است، در مسیر ترویج یکی از بزرگترین کارهای فرهنگی و اثرگذار دانست و گفت: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند راهیان نور یک فناوری است، ضرورت دارد بسترهای راهیان نور را در فضای مجازی گسترش دهیم.

دکتر نیک روش در ادامه مراسم رونمایی از نرم افزار راهیان نور مجازی گفت: در دفاع مقدس به برکت راهبری امام خمینی (ره) تهدید‌ها به فرصت تبدیل شد و این فرصت حاصل حرکت مومنانه مردم حول محور امام راحل بود.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه فناوری راهیان نور طی این سال‌ها باعث کادرسازی در جبهه انقلاب اسلامی شده خاطر نشان کرد: بسیاری از شهدای مدافع حرم کسانی هستند که ظرفیت‌های آن‌ها در اردو‌های راهیان نور شکوفا شده و آن‌ها به مقامی رسیدند که شایستگی شهادت را پیدا کردند و در شهادت به روی آن گشوده شد.

وی با بیان اینکه حرکت مجاهدانه و مومنانه حول محور امام جوهری است که نوید فتح قدس را به همه مسلمانان و آزادی خواهان جهان می‌دهد، گفت: تولید اپلیکیشن راهیان نور مجازی توسط دانشجویان دانشگاه شاهد لبیک به فرمان مقام معظم رهبری و نمونه یک کار ارزشمند فرهنگی است. به هر روی امیدواریم با توسعه و به هم رسانی بیش از پیش هسته ‌های مقاومت، شاهد پیروزی‌های هر چه بیشتر جبهه مقاومت در سراسر جهان باشیم.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه این مراسم بیان داشت: ما ذات بسیج را با تحرک می‌شناسیم با این وجود زمانی که تعلیقی در فعالیت‌ها اتفاق می‌افتد بسیج از حرکت باز نمی‌ایستد و در ساحت و مسیر دیگری حرکت خود را استمرار می‌بخشد و امروز نیز این حرکت را در اقدامات خوبی که دانشجویان بسیجی در فضای مجازی انجام می‌دهند، شاهد هستیم.

دکتر غفاری تصریح کرد: معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم این آمادگی را دارد که تمام برنامه‌هایی را که در حوزه راهیان نور توسط بسیج دانشجویی تولید می‌شوند در اختیار سایر مجموعه‌ها قرار دهد تا سایرین نیز از این برنامه‌ها بهره‌مند شوند.

وی گفت: خیلی‌ها انتظار داشتند که به دنبال شیوع ویروس کرونا کشورمان با مشکل مواجه شود، اما  اینگونه نشد و ما شاهد بودیم که خیلی از کشور‌های مدعی که خود را مرکز عالم معرفی می‌کنند دچار به هم ریختگی و آشفتگی شدند.

همچنین در این مراسم علیرضا فرهمندنیا، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد گفت: نرم افزار راهیان نور مجازی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد تولید شده است متشکل از بخش‌های یادمان شهدا، خاطرات شهدا، رادیو پلاک، وصیت نامه شهدا، روایتگری و بخش سخنان حکیمانه است. وی تصریح کرد: در این اپلیکیشن ۱۷۰ سخنرانی ویژه در بخش سخنان حکیمانه، ۵۰ روایت از راویان مختلف در بخش روایتگری، ۴۰ صوت از شهدا در بخش رادیو پلاک و تعدادی از خاطرات ناب شهدا در بخش خاطرات منتشر شده است.

گفتنی است این نرم افزار در برنامه کافه بازار قابل دریافت بوده و علاقمندان از طریق لینک زیر می توانند آن را دریافت نمایند:

13990229000640637254084383779365_57046_PhotoT.jpg

13990229000640637254084412382134_47678_PhotoT.jpg