راهیابی دانشجویان پزشکی به مرحله دوم یازدهمین المپیاد علمی

راهیابی دانشجویان پزشکی به مرحله دوم یازدهمین المپیاد علمی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه به مرحله دوم یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور راه پیدا کردند.

آزمون مرحله اول یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در شش حیطه ی: آموزش پزشکی، استدلال بالینی، کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم، مدیریت نظام سلامت، مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت و تفکر علمی در علوم پایه در تاریخ 6 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد و  4 نفر از دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه در آزمون غربالگری مرحله اول پذیرفته و به مرحله دوم راه یافتند.

اسامی راه یافتگان به مرحله دوم یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی به شرح ذیل می باشد:

آقای آرمین ساعی و خانم ریحانه محمودی  درحیطه مدیریت نظام سلامت

آقای علیرضا میرزایی درحیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم

آقای حسین یارمحمدی  درحیطه مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت

گفتنی است مرحله دوم یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی، شامل آزمون‌های انفرادی و گروهی در روزهای ۱۲ الی ۱۸ مرداد ۹۸ در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.