راهیابی اثر دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه به بخش رقابتی جشنواره هنرهای دیجیتال

راهیابی اثر دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه به بخش رقابتی جشنواره هنرهای دیجیتال

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اثر هنری دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه به بخش رقابتی سومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال​ راه یافت.

اثر هنری خانم نیلوفر شفیعی دانشجوی رشته ی ارتباط تصویری مقطع کارشناسی ارشد دانشکده هنر دانشگاه، با هدایت و راهنمایی آقای دکتر نظام الدین امامی فر عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه، با عنوان « ​شهید سید مرتضی آوینی و هشت سال دفاع مقدس» در سومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال به بخش رقابتی راه یافت.

به نقل از روابط عمومی سومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال؛ از مجموع 37 اثر دریافتی جشنواره در بخش هنرهای دیجیتال بینا رشته‌ای، 14 اثر ویدئو آرت برای حضور در بخش رقابتی جشنواره پذیرفته شد.

راه یافتگان بخش “ویدئو آرت” :

• حمید بهجت از موسسه آموزش عالی آفاق برای اثر “آنتراکت
  • علیرضا اسکندر از دانشگاه هنرمعماری برای اثر “شمع و پروانه
  • نیلوفر شفیعی از دانشگاه شاهد تهران برای اثر “شهید سید مرتضی آوینی و هشت سال دفاع مقدس
  • عاطفه خاص برای اثر “مهاجرت
  • حمید قاسمی پیربلوطی از دانشگاه هنر اصفهان برای آثار “تقلا” و “فروغ امید
  • محمد زرقی از دانشگاه نیشابور برای اثر “اعماق
  • پرنیان دنیاری از دانشگاه فنی و حرفه ای دختران کرج برای اثر “‌i forbid you to see me‌”
  • آوا طباطبایی از دانشگاه هنراسلامی تبریز برای اثر “‌The Rape‌”
  • آرزو رمضانی از دانشگاه بورنموث انگلستان برای اثر “کودک درون
  • غزاله مغانکی از دانشگاه تهران برای اثر “بی ما
  • پیمان محمدمرادی از دانشگاه یزد برای اثر “رسوب
  • ابوالفضل عسکری از دانشگاه فردوسی برای اثر “انسان
  • مهدی گلناری از دانشگاه هنر تهران برای اثر “واداشت

سومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال، 20 الی 31 تیرماه 1400 توسط “معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری” و به میزبانی “دانشگاه دامغان” برگزار می گردد.

گفتنی است جشنواره ملی هنرهای دیجیتال، یکی از معدود رویدادهای هنری در ایران است، که به صورت گسترده و تخصصی، به حوزه هنرهای دیجیتال می پردازد.معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به عنوان مالک حقوقی، معنوی و برگزار کننده این جشنواره، هر ساله دانشگاهی را جهت میزبانی از این رویداد انتخاب می نماید.

نخستین دوره از این جشنواره، به میزبانی “دانشگاه هنر تهران” و دومین دوره به میزبانی “دانشگاه هنر اسلامی تبریز” برگزار گردیده است.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به ایشان و مجموعه ی پر تلاش دانشکده هنر دانشگاه تبریک گفته و برای تمامی دانشگاهیان دانشگاه شاهد آرزوی موفقیت روز افزون دارد.

PhotoCache_1625893797459.jpg
PhotoCache_1625893830174.jpg