راه اندازی کانال معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در روبیکا

راه اندازی کانال معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در روبیکا
به گزارش «روابط عمومی» کانال رسمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شاهد در اپلیکیشن روبیکا راه اندازی شد.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شاهد با هدف انعکاس فعالیتهای پژوهشی و اطلاعرسانی اخبار و اطلاعات پژوهشی دانشگاه و همچنین تعامل و همراهی بیشتر با اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه اقدام به راهاندازی کانال دیگری در پیامرسان روبیکا نموده است. اطلاعرسانی جدیدترین نتایج علمی و پژوهشی، اخبار حوزهی کتاب و کتابخانه، اطلاعرسانی همایشها، نشستهای علمی و کارگاههای آموزشی و ... از جمله مهم‌ترین اهداف این کانال است.

علاقمندان می توانند جهت پیوستن به این کانال عبارت @researchinformation را در پیامرسان روبیکا جستجو نموده و یا بر روی پیوند زیر کلیک نمایند:

همچنین کانال روبیکای فناوری و تحقیقات کاربردی دانشگاه با شناسه (@shahed_tech_info) با بیش از ۲۴۰ عضو بیش از دو سال است که به اطلاع‌رسانی فرصت‌ها و رویدادهای مرتبط با فناوری و تحقیقات کاربردی در دانشگاه شاهد می‌پردازد. علاقمندان جهت عضویت در این کانال نیز می توانند روی پیوند زیر کلیک نمایند:

روبیکا یک اپلیکیشن جامع (سوپر اپ) است که برای کاربران فارسی زبان دنیا سرویس های متعدد، متفاوت و جذابی را یکجا گرد هم آورده است تا بتوانند فقط از طریق این اپلیکیشن کاربرپسند، با کیفیت و هوشمند به تمامی آنچه در تلفن همراه خود متصور هستند، دسترسی داشته باشند. ماموریت روبیکا، فراهم نمودن پرکاربردترین، ساده ترین، سریع ترین، به صرفه ترین و در عین حال، امن ترین امکانات، خدمات و محتوا منطبق بر قوانین جاری کشور، تنها از طریق یک پلتفرم ساده است. کاربران تنها با یکبار عضویت و با یکبار ورود (log in) می توانند به کلیه خدمات روبیکا دسترسی داشه باشند و به تناسب نیاز خود از آن استفاده کنند. با توجه به رسالت تعاملی روبیکا، با بهره مندی از تامین کنندگان و سرویس دهندگان متعدد، متنوع و قابل اطمینان، خدمات و محتوای مناسب و مورد نیاز کاربران فراهم می شود. همچنین با توافقی که بین اپلیکیشن روبیکا با اپراتور اول و دوم صورت گرفته است، هزینه ترافیک اینترنت برای کاربران این اپلیکیشن رایگان می باشد.