راه اندازی کانال دانشگاه شاهد در پیام رسان سروش

راه اندازی کانال دانشگاه شاهد در پیام رسان سروش
به گزارش «روابط عمومی» کانال رسمی اطلاع رسانی دانشگاه شاهد در شبکه پیام رسان ملی سروش راه اندازی شد.

روابط عمومی دانشگاه در راستای تکریم از ارباب رجوع و اطلاع رسانی مناسب و نیز ایجاد تعامل بین دانشگاهیان دانشگاه و با هدف حمایت از پیام ‌رسان‌های داخلی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در امر حمایت و ارج نهادن به تولیدات ملی و دانشمندان و نخبگان ایرانی و همچنین حضور فعال در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در پیام ‌رسان «سروش» راه‌اندازی شده است. از ویژگی های این کانال تعاملی بودن آن است که امکان ارسال پیام از طرف اعضا به کانال را ممکن می کند.

علاقمندان می توانند از این پس اخبار دانشگاه را نیز در شبکه ی پیام رسان ملی سروش به آدرس (Sapp.ir/shahed.ac.ir​) مشاهده نمایند.

سروش یک نرم‌افزار بومی است که با تلاش متخصصان نخبه ایرانی طراحی شده و دارای قابلیت‌ های نرم ‌افزارهای مشابه خارجی است. پیام رسان سروش دارای قابليت‌هاي متعدد مانند ارسال پيام متني، ارسال پيام صوتي، ارسال عكس و فيلم، ارسال فايل‌هاي مختلف، تشكيل گروه، ایجاد كانال‌هاي عمومي متعدد و غیره است. نرمافزار سروش دارای نسخه‌های اندروید، ios  و دسکتاپ  است.

گفتنی است که راه‌های ارتباطی پیشین برای اطلاع از اخبار دانشگاه شاهد همانند گذشته به قوت خود باقی است.

جهت عضویت در کانال رسمی اطلاع رسانی دانشگاه شاهد، ​​می‌توانید برای دریافت و نصب نرم افزار پیام رسان سروش از طریق فروشگاه های اینترنتی اقدام نموده و یا عبارت "سروش" را به سامانه 10006300 ارسال فرمایید. لینک نصب نرم افزار برای اندروید و IOS برای شما ارسال خواهد شد.