راه اندازی سامانه پژوهش دانشجویی

راه اندازی سامانه پژوهش دانشجویی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، سامانه پژوهش دانشجویی دانشگاه به بهره برداری رسید.

به نقل از معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، از ابتدای سال تحصیلی 98-97 سامانه پژوهش دانشـجویی آماده بهره‌برداري است. تمامی دانشجویانی که واجد شرایط دریافت پژوهانه دانشجویی و برخورداري از حمایت مالی پایان‌نامه از طرف دانشگاه هستند، لازم است با مراجعه به صفحه اصلی وبسایت دانشگاه ذیل قسمت دانشجویان در سامانه پژوهش دانشجویی وارد شده و  شماره دانشجویی خود را در محل نام کاربری و کد ملی را در محل رمز عبور، وارد نموده و با کلیک بر آیکون ثبت فعالیت‌های پژوهشی، ارائه پروپوزال و درخواست پژوهانه دانشجویی، وارد صفحه درخواست‌های پژوهانه دانشجویی شده و با انتخاب ثبت اطلاعات دانشجو، نسبت به  بارگذاري اطلاعات مربوط به فعالیت‌های پژوهشی، ارائه و تصویب پروپوزال و فاکتورهای پژوهانه اقدام نمایند.

گفتنی است از آنجـا که معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در نظر دارد در آذر ماه سـال جاري و به مناسبت هفته پژوهش، از دانشـجویان داراي فعالیت‌هاي پژوهشـی برتر نیز تقدیر به عمل آورد. دانشجویانی که مایل به شرکت در این فراخوان هستند، صرف‌نظر از اینکه متقاضی پژوهانه دانشجویی باشند یا نه، حداکثر تا 13 آبان‌ماه فرصت دارند تا فعالیت‌هاي پژوهشی خود را درسامانه مذکور بارگذاري نمایند.

دانشجویان تحصیلات تکمیلی که مطابق دستورالعمل مصوب هیات رئیسه دانشگاه، حائز شرایط دریافت پژوهانه دانشجویی هستند،‌ می‌بایست نسبت به ثبت درخواست و بارگذاری فعالیت‌‌های پژوهشی و پروپوزال پایان‌نامه‌ خود تا تاریخ فوق در سامانه اقدام نمایند.

راهنمای سامانه پژوهش دانشجویی.pdfراهنمای سامانه پژوهش دانشجویی.pdf

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید​​​