دیدار رئیس، معاونان و اعضای هیئت علمی دانشکده هنر با مشاور ارشد رئیس دانشگاه

دیدار رئیس، معاونان و اعضای هیئت علمی دانشکده هنر با مشاور ارشد رئیس دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه،  رئیس، معاونان و اعضای هیئت علمی دانشکده هنر با مشاور ارشد رئیس دانشگاه دیدار و گفت و گو کردند.

آقای دکتر افشاری رئیس دانشکده هنر به همراه معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده، روز سه شنبه 30 فروردین ماه در محل اتاق شورای حوزه ریاست دانشگاه با مشاور ارشد رئیس دانشگاه، استاد ساویز، دیدار و گفت و گو کردند.

در این دیدار که با هدف هم اندیشی و تبادل نظر برای دستیابی به راهکارهایی برای پیشرفت و بهبود وضع موجود دانشکده هنر برگزار شد، هریک از حضار دیدگاه های خود را مطرح و در جهت نیل به اهداف راهکارهایی ارائه نمودند.

در پایان جلسه استاد ساویز، مشاور ارشد رئیس دانشگاه، به جمع بندی مباحث مطرح شده پرداخت و ابراز امیدواری کرد که با تلاش و همت مجموعه کارکنان دانشکده هنر و نیز رهنمودها و حمایت های مسئولین دانشگاه، شاهد تحول و پیشرفت قابل توجه در دانشکده هنر باشیم.

01-01-31+didare+Dr,Saviz+ba+honar+01.jpg
01-01-31+didare+Dr,Saviz+ba+honar+02.jpg