دیدار رئیس دانشگاه شاهد با استاندار خوزستان

دیدار رئیس دانشگاه شاهد با استاندار خوزستان

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، رئیس دانشگاه شاهد به همراه جمعی از مدیران دانشگاه با سفر به استان خوزستان روز پنج شنبه 20 خرداد ماه با استاندار این استان دیدار و گفت ‌و گو کردند.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان؛ در این دیدار رئیس دانشگاه شاهد با استاندار خوزستان بر استفاده از ظرفیت‌های استان برای آموزش و تربیت دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و فعالیت‌های آموزشی تاکید شد.

در این نشست دکتر چلداوی رئیس دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت و شرایط دانشگاه شاهد، جامع بودن دانشگاه و حضور همه گروه های علمی اعم از گروه های علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، علوم پایه، کشاورزی، هنر، پزشکی، دندانپزشکی، و پرستاری و مامایی و همچنین بهره گیری از اساتید و دانشمندان برجسته، انقلابی و دارای انگیزه خدمت به کشور در مسیر تحقق ارزش های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از جمله ویژگی ها و ظرفیت های ممتاز دانشگاه شاهد عنوان کرد و آمادگی دانشگاه را برای انجام پروژه های آموزشی، علمی و تحقیقاتی مشترک که زمینه ساز حل مشکلات استان و دانشگاه شاهد باشد را اعلام داشت.

در این دیدار استاندار خوزستان نیز ضمن استقبال ا ز ظرفیت‌های اختصاصی دانشگاه شاهد گفت: استان خوزستان نیز ظرفیت خوبی در حوزه آموزش و پژوهش دارد که باید به خوبی از آن استفاده کرد.

ایشان با بیان اینکه از فعالیت‌های آموزشی و علمی تحقیقاتی دانشگاه شاهد در استان استقبال خواهیم کرد، افزود: استفاده از ظرفیت‌ دیگر دانشگاه‌ها نیز دیگر موضوعی است که به آن به توجه داشت.

خلیلیان ادامه داد: در ۲، ۳ دهه اخیر محدودیت‌هایی در آموزش و تربیت دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی بود که این مشکل قابل حل و باید از ظرفیت‌های موجود برای رفع آن بهره برد.

ایشان در پایان شرایط را برای آموزش و تربیت دانشجویان پزشکی در استان و کشور را مناسب دانست و عنوان کرد: پزشکان و اساتید ماهری داریم که اگر اراده کنیم می‌توانیم از ظرفیت آن‌ها استفاده و در این موضوع به خوبی عمل کنیم.

در پایان و جمع بندی این نشست مقرر شد ضمن بررسی کارشناسی، زمینه های همکاری مشترک دانشگاه شاهد و استانداری خوزستان در تفاهم نامه مشترک تدوین و به اجرا گذاشته شود.

didar kh-06.jpg

didar kh-04.jpg