دومین همایش ملی زندگی دانشجویی

دومین همایش ملی زندگی دانشجویی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دومین همایش ملی زندگی دانشجویی با تاکید بر فراغت، تاب آوری و سلامت، خرداد ۱۴۰۰ با همکاری دانشگاه‌های معتبر، انجمن‌های علمی و تخصصی با حمایت صندوق رفاه، سازمان اموردانشجویان و معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و آموزش پزشکی در تاریخ 4 خرداد 1400 توسط دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار می گردد.

هدف از برگزاری این همایش کمک به بهبود مدیریت اموردانشجویی، مشارکت و تبادل تجربه علمی و اجرایی و نهایتاً دستیبابی به زیست دانشجویی شاداب ، با نشاط و بالنده در سراها و فضاهای دانشجویی و دانشگاهی است.
از همه علاقمندان دعوت می‌شود مقالات علمی، تجارب مدیریتی و خاطرات خود از دوران دانشجویی و زندگی در خوابگاه و دانشکده، ایده‌ها و پیشنهادات خود را به دومین همایش ملی زندگی دانشجویی (با تاکید بر فراغت، تاب آوری و سلامت) از طریق سامانه همایش ارسال نمایند. به مقالات برگزیده توسط کمیته علمی جوایزی اهدا خواهد شد

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه دومین همایش ملی زندگی دانشجویی به نشانی (http://dormitory.basu.ac.ir/fa/​) مراجعه نمایند.

130-305777-2.jpg