دومین مسابقه دادگاه مجازی دانشگاه شاهد با موضوع حقوق کیفری برگزار شد

دومین مسابقه دادگاه مجازی دانشگاه شاهد با موضوع حقوق کیفری برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دومین مسابقه دادگاه مجازی حقوق کیفری دانشگاه به همت انجمن علمی گروه حقوق و با همکاری گروه آموزشی حقوق دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

مرحله شفاهی این رویداد در روزهای سه شنبه 29 و چهارشنبه 30 بهمن ماه در سالن اجتماعات شهید مطهری و سالن هم اندیشی دانشکده علوم انسانی، با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان گروه حقوق و فقه و حقوق دانشگاه برگزار و تیم های راه یافته به رقابت پرداختند. در این رویداد که شامل دو مرحله کتبی و شفاهی است، تعداد 15 تیم 3 نفره برای مرحله کتبی مسابقه ثبت نام کرده بودند که از این تعداد 5 تیم به مرحله شفاهی راه یافتند.

در بخش مقدماتی مرحله شفاهی، یک دادگاه با موضوع کیفری برای پرونده ای فرضی تشکیل شد و تیم ها به عنوان طرفین پرونده از موکلان خود دفاع کردند، همچنین اساتید گروه حقوق به عنوان قاضی دادگاه به ایفای نقش پرداختند. در ادامه 4 تیم به بخش نیمه نهایی و 2 تیم به بخش نهایی مسابقه راه یافتند که در پایان مسابقه تیم های دانشجویی زیر به برتری رسیدند:

مقام اول: سید امین ابراهیم زاده، امیرحسین شکیب راد و علیرضا کرمی

مقام دوم: آرش درزی، حمیدرضا امرایی و حمید سالدولگر

تیم لایحه برتر: حسین افشارپور، امیررضا پورحمزه و محیا موحدی مرام

ارائه دهنده برتر: الهه میرعلی اکبری

فرید قاسم بگلو، دبیر انجمن علمی حقوق دانشگاه با اشاره به ضرورت برگزاری مسابقه دادگاه مجازی برای دانشکده های علوم انسانی و حقوق گفت: خوشبختانه انجمن علمی حقوق و گروه آموزشی حقوق دانشگاه شاهد جزء معدود برگزارکنندگان این مسابقات در کشور می باشند که امسال دومین دوره از این مسابقات را برگزار می کنند. دور اول مسابقات دادگاه مجازی بهمن ماه و اسفندماه سال گذشته با موضوع یک پرونده حقوقی و امسال با موضوع یک پرونده کیفری برگزار گردید. وی در پایان از فعالیت‌های اعضای انجمن علمی حقوق متشکل از آقای سعید درویشمند و خانم ها مبینا تیموری و فاطمه صحاف رضوی برای برگزاری این مسابقه قدردانی کرد.

دومین دادگاه مجازی دانشگاه شاهد (9).jpg

دومین دادگاه مجازی دانشگاه شاهد (7).jpg