دومین فراخوان استعداد درخشان سال تحصیلی 96-97

دومین فراخوان استعداد درخشان سال تحصیلی 96-97
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از دفتر استعداد درخشان اداره کل آموزش و پيرو فراخوان مورخ 95/12/1 مبنی بر پذيرش بدون آزمون، استعداد درخشان مقطع کارشناسي ارشد سال تحصيلي 97-96 با توجه به استقبال و درخواست هاي متعدد متقاضيان مهلت ارسال مدارک به مدت يک هفته از تاريخ 96/3/13 الي 96/3/21 تمديد شد.
بر اساس آیین‌نامه شماره 21/77948 مورخ 93/5/5 ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمي براي ورود به دوره هاي تحصيلي بالاتر و ابلاغيه شماره 2/140036 مورخ 95/7/4 شوراي هدايت و جذب استعدادهاي درخشان وزارت علوم ،تحقيقات و فنآوري، از بین دانشجویان ممتاز و مستعد دوره کارشناسي پيوسته حائز شرایط دانشگاه شاهد و سایر دانشگاه ها و بر طبق موارد مندرج در این اطلاعیه، پس از بررسی مدارک علمی ـ پژوهشی، انجام مصاحبه و بررسی صلاحیت‌های عمومی جهت دوره‌ روزانه کارشناسی ارشد برای رشته گرایش‌های مندرج در اين فراخوان دانشجو پذیرش می‌نماید.

• با توجه به آنکه اين دانشگاه در مقطع کارشناسي ارشد رشته هاي علوم کامپيوتر و مهندسي برق سيستم هاي الکترونيک ديجيتال از سال تحصيلي 97-96 نيز پذيرش دانشجو دارد، لذا متقاضياني که قبلا فرم تقاضا ارسال نموده اند فقط در صورت تغيير رشته گرايش هاي انتخابي فرم تقاضاي جديد را تکميل و ارسال نمايند . ساير متقاضياني که قبلاً فرم درخواست ارسال نموده اند اکيداً از ارسال فرم جديد خودداري نمايند.

قابل توجه متقاضیان
اسامي متقاضياني که داراي نقص مدارک مي باشند در فايل پيوست آمده است. خواهشمند است نواقص را بر طرف و مدارک جديد حداکثر تا پايان تاريخ ذکر شده مجدداً به آدرس پست الکترونيکي درج شده ارسال شود.

بديهي است مدارکي که داراي نقص باشد قابل بررسي نبوده و از ليست بررسي متقاضيان پذيرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسي ارشد سال 96 حذف خواهند گرديد.

شرايط لازم :

•  دارا بودن صلاحیت عمومی جهت ادامه تحصیل بر اساس مقررات دانشگاه شاهد و آیین‌نامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.
  • دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی (گذراندن سه چهارم واحد درسی) به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی فارغ‌التحصیل شوند.
  • سایر دانشجویان کارشناسی واجد شرایط برای ورود به دوره‌های تحصیلی بالاتر مطابق با آیین‌نامه مذکور در این اطلاعیه.

مدارک لازم براي ثبت نام اينترنتي:

•  يک قطعه عکس اسکن شده به فرمت JPEG با حداکثر حجم KB100
  • تصوير تمام صفحات شناسنامه با شماره سريال به انضمام تصوير کارت ملي
  • حداقل يک عدد توصيه نامه علمي يک نسخه مقالات منتشر شده در مجلات علمي و پژوهشي،ثبت اختراع يا سايرموارد(درصورت وجود)
  • ريز نمرات دوره کارشناسي شامل کليه نمرات(حداقل تا پايان نيمسال ششم تحصيلي و با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهاي درسي)به تفکيک ترم به ترم و داراي تعداد واحد گذرانده و معدل کل
  • تکميل فرم شماره 1 براي دانشجويان دانشگاه شاهد و فرم شماره 2 براي دانشجويان ساير دانشگاهها (لازم است فرم را که از اين پورتال با فرمت WORD دريافت نموده ايد، پس از تکميل به فرمت PDF تبديل نماييد.

• مدارک لازم را با وضوح اسکن نماييد و آنها را در فرمت PDF براي هر فايل (کليه فايلهاي PDF شده را در قالب فايل RAR) با درج نام و نام خانوادگي و آدرس ايميل فرد متقاضي به آدرس پست الکترونيکي estedad@shahed.ac.ir ارسال نماييد. تائيديه دريافت مدارک از طريق پست الکترونيکي به داوطلب اطلاع رساني مي شود.(به مدارک ناقص ترتيب اثر داده نخواهد شد).
  • مهلت ارسال مدارک تا تاريخ 96/3/21 مي باشد.
  • متقاضيان در صورت نياز به کسب اطلاعات تکميلي مي توانند در ساعت اداري با شماره تماس 51215226 دفتر استعدادهاي درخشان سرکارخانم واسعي تماس حاصل نمايند.