دومین شماره دوفصلنامه مطالعات بنیادین تمدن نوین اسلامی منتشر شد

دومین شماره دوفصلنامه مطالعات بنیادین تمدن نوین اسلامی منتشر شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دومین شماره دوفصلنامه علمی مطالعات بنیادین تمدن نوین اسلامی ویژه پاییز و زمستان۹۷ به سردبیری دکتر محمد رحیم عیوضی و به همت دبیرخانه دائمی همایش ملی تمدن نوین اسلامی دانشگاه منتشر شد.

دو فصلنامه مطالعات بنیادین تمدن نوین اسلامی از استادان و پژوهشگران گرامی دعوت می‌کند تا مقالات علمی پژوهشی خود را در زمینه‌های مرتبط با مفهوم شناسی، چیستی و ماهیت تمدن نوین اسلامی، مبانی نظری تمدن نوین اسلامی، ضرورت و اهمیت تمدن نوین اسلامی، سیر تکوین و مراحل تمدن نوین اسلامی،آینده پژوهی و آینده نگاری تمدن نوین اسلامی به منظور درج در دو فصلنامه ارسال نمایند.

علاقه مندان می توانند برای دریافت متن کامل این دوفصلنامه به سامانه نشریات الکترونیکی دانشگاه به نشانی http://ref.shahed.ac.ir/bd4f96  مراجعه نمایند.

Jeld+Asli.jpg