دومین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان

دومین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دومین سوگواره ملی علمی فرهنگی هنری اربعین حسینی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دانشگاه شهید چمران اهواز به منظور حضور بیشتر دانشگاهیان در اعتلای فرهنگ حسینی در کشور برگزار می شود.

اشاعه فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه دانشگاهی، گسترش فعالیت های فرهنگی مرتبط با سیره معصومین به ویژه شهدای والا مقام کربلا و حفظ ارزش های نهفته در پیاده روی اربعین از اهداف برگزاری دومین سوگواره ملی اربعین حسینی است.

اختتامیه این جشنواره اسفند ماه سال جاری در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار خواهد شد و علاقه مندان می توانند تا تاریخ 10 دی ماه سال جاری، آثار خود را در قالب پایان نامه، شعر، دل نوشته و فیلم کوتاه به نشانی دبیرخانه واقع در دانشگاه شهید چمران اهواز، معاونت فرهنگی و اجتماعی ارسال کنند.

وب سایت اینترنتی arbaeen.scu.ac.ir و تلفن 06133330010 الی 19 داخلی 5519 برای ارائه اطلاعات بیشتر در خصوص دومین سوگواره ملی اربعین حسینی در نظر گرفته شده است.

12-183538-3.jpg
 12-183538-2.jpg