دومین جلسه هیات اندیشه ورز مطالعات اسلامی آسیب های اجتماعی برگزار شد

دومین جلسه هیات اندیشه ورز مطالعات اسلامی آسیب های اجتماعی برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دومین جلسه هیات اندیشه ورز مطالعات اسلامی آسیب های اجتماعی با محوریت خانواده روز سه شنبه دوم بهمن ماه در محل پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب های اجتماعی تشکیل شد.

به نقل از پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب های اجتماعی دانشگاه، در این نشست که با حضور خانم ها دکتر فرهمندپور(عضو هیات علمی دانشگاه تهران)، دکتر ابراهیمی(عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی) و دکتر افتخاری(عضو هیات علمی دانشگاه شاهد)، آقایان حجت الاسلام دکتر پیروزمند (عضو هیات علمی فرهنگستان علوم اسلامی)، حجت الاسلام دکتر بستان(عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)، دکتر بانکی پورفرد (عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان)، دکتر شرف الدین(عضو هیات علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) )، دکتر سیدی(عضو هیات علمی دانشگاه شاهد)، دکتر جهان بین(عضو هیات علمی دانشگاه شاهد) برگزار شد، دکتر بانکی پور فرد به تحلیل وضعیت طلاق در ایران و حجت الاسلام دکتر پیروزمند نیز به تحلیل نظام مسائل طلاق پرداختند و پس از ارائه، اعضا به گفت و گو پرداختند.

20190122_183733.jpg
20190122_183629.jpg