درخشش شرکت دانش بنیان مرکز رشد دانشگاه شاهد در پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، شرکت دانش بنیان طنین پرداز پاسارگاد از شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه شاهد در پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی موفق به کسب یک لوح زرین و یک تندیس زرین شد.

دکتر حامد ساجدی عضو هیات علمی دانشگاه شاهد و عضو هیات مدیره شرکت طنین پرداز پاسارگاد در این باره گفت: شرکت طنین پرداز پاسارگاد در زمینه تولید تجهیزات و لوازم پزشکی فعالیت می کند و با طراحی و ساخت دستگاه تحریک الکتریکی در حوزه شنوایی با هدف استفاده در تست های ارزیابی شنوایی و تسکین بیماری وزوز گوش؛ لوح زرین بخش فن آفرینان شرکت های نوپا و همچنین تندیس زرین فرصت های سرمایه گذاری را در پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به دست آورد.

loh1.jpg