درخشش دانشجویان پزشکی در دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ

درخشش دانشجویان پزشکی در دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که روز چهارشنبه ۲۹ آبان ماه در پردیس تئاتر تهران برگزار شد، برگزیدگان رشته‌های موسیقی، استندآپ کمدی و مشاعره اعلام شدند، در این مراسم از ۱۰۰ برگزیده در بخش‌های مختلف تقدیر به عمل آمد.

گروه مشاعره دانشجویان پزشکی، پرستاری و اتاق عمل دانشگاه در دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ وزارت بهداشت که از 25 الی 29 آبان ماه 98 در پردیس تئاتر تهران برگزار گردید موفق به کسب مقام سوم در بخش مشاعره سلامت شدند.

گفتنی است در این بخش از مسابقات، دانشگاه شیراز در مقام اول، علوم پزشکی تهران در مقام دوم و دانشگاه شاهد و بابل به طور مشترک در مقام سوم جای گرفتند.

اسامی افتخار آفرینان این بخش به شرح ذیل می باشد:

آقای سید محمد امین جنت (دانشجوی رشته پزشکی)

خانم راضیه شیخعلی (دانشجوی رشته تکنسین اتاق عمل)

خانم سیده مرضیه موسوی (دانشجوی رشته پرستاری)

معاونت فرهنگی دانشگاه شاهد ضمن تبریک به دانشجویانی که این موفقیت را کسب نمودند، برای سایر دانشجویان دانشگاه آرزوی موفقیت روز افزون دارد.

بخش مشاعره سلامت این دوره از مسابقات که همزمان برای پخش تلوزیونی نیز ضبط می‌ شد با حضور ۳۶ نفر از دانشگاه‌های علوم پزشکی در بخش ادبی شعر کلاسیک، شعرنو، ترانه، داستان کوتاه، شعر طنز، نثر طنز و نثر ادبی را شامل می‌شود، برگزار شد.

دهمین جشنواره بین‌المللی «سیمرغ» در بخش هنرهای تجسمی در رشته‌های خوشنویسی (نستعلیق، شکسته نستعلیق، ثلث، نسخ، معلی، نقاشی خط و خط تحریری)، طراحی، نقاشی، کاریکاتور، نگارگری، پوستر، عکاسی، مجموعه عکس، پی نما (کامیک استریپ) و صنایع دستی (مصنوعات فلزی، مصنوعات چوبی، فرش و گلیم، شیشه، سفال و سرامیک) برگزار شد.

سیمرغ.jpeg
سیمرغ1.jpeg