دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی پزشکی در گفتگو با «روابط عمومی» دانشگاه؛

دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی پزشکی در گفتگو با «روابط عمومی» دانشگاه؛
عضویت در این کمیته به طور مستقیم در هدایت علمی دانشجویان مؤثر است/ در سال جدید حتماً پژوهشگران برتر را معرفی خواهیم کرد.

خانم کریمی خبرنگار «روابط عمومی» دانشگاه گفت و گوی کوتاهی را با خانم نگین موسایی نژاد دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی در رشته ی پزشکی انجام داده اند.

متن گفت و گو بدین شرح می باشد:

برای مخاطبان کمیته تحقیقات دانشجویی را معرفی بفرمایید؟ این کمیته تحت نظارت و مسئولیت چه بخشی فعالیت می­کند؟

کمیته  دانشجویی تحقیقات پزشکی انجمنی است پژوهشی، که در اصل دانشجو محور است، مثل تمام فعالیت‌های دانشجویی و زیر نظر معاونت پژوهشی دانشگاه فعالیت می­کند و متشکل از سرپرست کمیته، دبیر و شورای مرکزی است، هدف ما در کمیتۀ تحقیقات، ایجاد بستری مناسب جهت پیشبرد فعالیت­های پژوهشی است که این فعالیت­ها شامل کارگاه های پژوهشی، شرکت در کنگره­ ها، برگزاری تورهای تحقیقاتی و ... است.

به نظر شما عضویت در کمیته تحقیقات دانشجویی چه کمکی می تواند در هدایت علمی دانشجویان داشته باشد ؟

عضویت در این کمیته به طور مستقیم در هدایت علمی دانشجویان مؤثر است و دانشجویان با فضاهای پژوهشی آشنا می­شوند. با شرکت در کنگره ­ها با تازه­های علمی در حیطه ­های مختلف مرتبط با پزشکی، آشنا می­شوند و ایده­ های جدیدی برای طرح پروپوزال کسب می ­کنند، همچنین با شرکت در کارگاه­ های پژوهشی و کارگاه­ های مرتبط با رشته­ های پزشکی در حاشیۀ کنگره­ ها، با نحوۀ ارائۀ مقالات و چگونگی چاپ آن­ها در نشریات و همین طور تازه هایی در زمینۀ رشتۀ تحصیلی خود آشنا می­شوند و می­توانند با سایر اساتید و دانشجویان در رشتۀ خود در سایر مناطق کشور آشنا شوند.

مسئولین اجرایی در کمیته تحقیقات پزشکی چند نفر هستند؟ و عضویت در آن به چه صورتی است؟

کمیته متشکل از یک سرپرست می­باشد که ایشان از اعضای هیات علمی دانشکده هستند و در حال حاضر آقای دکتر قوسیان سرپرستی را برعهده دارند. سپس دبیر کمیته که اینجانب هستم و اعضای شورای مرکزی، که در حال حاضر 7 نفر هستند(5 نفر از دانشجویان دانشکده پزشکی و 1 نفر از دانشکده دندانپزشکی و 1 نفر از دانشکده پرستاری). عضویت در کمیته با برگزاری انتخابات انجام می­گیرد و کسانی می­توانند کاندیدا شوند که عضو کمیته تحقیقات پزشکی باشند و سابقۀ انجام کارهای پژوهشی را داشته باشند

فعالیت های اجرایی کمیته تحقیقات پزشکی را که در این مدت اجرا شده به طور اختصار بفرمایید؟

برنامه­ ها و همایش­ هایی که اعضای کمیته در آن شرکت داشته­ اند به طور اجمالی خدمتتان مطرح می­کنم:

1. پذیرفته شدن حدود 20 نفر از دانشجویان پزشکی در کنگرۀ سالیانه دانشجویی که در زنجان برگزار شد، همچنین برگزاری دو کارگاه ویژه پذیرفته شدگان.

2. برگزاری اولین بخش دانشجویی کنگرۀ سالیانه پاتولوژی زیر نظر کمیتۀ تحقیقات با همکاری اعضا و برگزاری شش کارگاه دانشجویی در سطح کنگره.

720107198_63512.jpg

3. پذیرفته شدن سیزده نفر از دانشجویان پزشکی در اولین کنگره پارامدیکال که در تاریخ 13 و 14 اسفند ماه در ساری برگزار شد. همچنین کارگاه نحوۀ ارائۀ مقالات جهت موفقیت افراد برگزیده در کمیته تشکیل گردید.

4. برگزاری کارگاه­های پژوهشی در اسفند 1394 شامل نحوه مقاله نویسی و ارائه و چاپ آن­ها برگزار شد.

720111454_63700.jpg

از برنامه­ های آینده این کمیته بفرمایید و چه برنامه ­هایی برای کمیته تدوین شده است؟

انشاالله در صورت به نتیجه رسیدن رایزنی­ ها، تورهای تحقیقاتی در سال جدید برگزار خواهد شد و با توکل به خدا به جایی برسیم که بتوانیم به پشتوانۀ اعضای فعال، علاقمند و پژوهشگر کمیتۀ تحقیقات، کنگره­ای در یک سطح قابل قبول برگزار کنیم و البته نوید این خبر را بدهم که در سال جدید حتماً پژوهشگران برتر را معرفی خواهیم کرد.

سخن پایانی؟

در آخر از شما که این فرصت را در اختیار کمیتۀ تحقیقات و بنده  قرار دادید تشکر می­کنم و از تمامی دانشجویان علا­قمند اعم از پزشکی، دندانپزشکی و پرستاری دعوت می­کنم که در انجام کارهای پژوهشی از کمیتۀ تحقیقات حمایت کنند.

به امید موفقیّت­ های بیشتر...

از خانم موسایی نژاد کمال سپاس را داشته و برای کمیته دانشجویی تحقیقات پزشکی آرزوی موفقیت داریم.

انتهای گفت و گو/*​

​​​