دبیر و اعضا کمیسیون حقوق سومین همایش ملی تمدن نوین اسلامی منصوب شدند

دبیر و اعضا کمیسیون حقوق سومین همایش ملی تمدن نوین اسلامی منصوب شدند

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر زهرا کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شاهد و رئیس همایش تمدن نوین اسلامی، دکتر سید فضل اله موسوی عضو هیات علمی دانشگاه تهران، دکتر علیرضا عالی پناه عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر ابوالقاسم نقیبی عضو هیات علمی مدرسه عالی شهید مطهری، دکتر سید احمد حبیب نژاد عضو هیات علمی دانشگاه تهران(پردیس فارابی)، دکتر محمد رضا فلاح عضو هیات علمی دانشگاه شاهد و دکتر سید محمد حسینی عضو هیات علمی دانشگاه تهران، به عضویت کمیسیون حقوق سومین همایش تمدن نوین اسلامی منصوب شدند.

همچنین در حکمی جدا گانه دکتر فرزاد جهان بین دبیر علمی و رئیس دبیرخانه همایش تمدن نوین اسلامی دانشگاه بنا به پیشنهاد حجت الاسلام و المسـلمین دکتر توجهی رئیس کمیسـیون حقوق سومین همایش ملی تمدن نوین اسلامی، دکتر حامد کرمی عضو هیات علمی حقوق دانشگاه شاهد را به عنوان دبیر کمیسیون حقوق سومین همایش ملی تمدن نوین اسلامی منصوب نمود.

گفتنی است سومین همایش ملی تمدن نوین اسلامی در اسفند ماه 1396 برگزار خواهد شد.