دانشگاه شاهد از حیث علمی و پژوهشی جزو دانشگاه‌های برتر کشور است

دانشگاه شاهد از حیث علمی و پژوهشی جزو دانشگاه‌های برتر کشور است

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین دکتر رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه گفت: دانشگاه شاهد از حیث علمی و پژوهشی جزو دانشگاه‌های برتر کشور است همچنین تلاش‌های خوبی نیز برای ایجاد یک دانشگاه تراز انقلاب اسلامی در این دانشگاه صورت گرفته و همین ویژگی آن را نسبت به دیگر دانشگاه‌ها متمایز کرده است.

وی خطاب به دانشجویان ورودی جدید گفت: دانشگاه آخرین مسیر نیست بلکه یکی از مراحل مهم زندگی است که دانشجو هم‌زمان با آن وارد یک فضای آزاد توأم با رشد و بالندگی می‌شود.

دکتر رستمی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب علاوه بر محیط علمی دانشگاه را محیطی برای آزاداندیشی آرمان‌خواهی و عدالت‌طلبی می‌دانند بااین‌وجود دانشگاه با زمان تحصیل در مدرسه تفاوت دارد و دانشجو این شایستگی را پیدا می‌کند تا تحمل بار‌های سنگین کشور بر دوش خود را پیدا کند درهرحال کشور به دانشجویان نیاز دارد و آن‌ها باید منتظر افق‌های بالاتر باشند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: انقلاب اسلامی دست غارتگران را از کشور کوتاه کرد، اما متأسفانه امروز شاهدیم برخی‌ها تحت تأثیر القائات و اطلاعات غلط فضای مجازی دچار بی‌سوادی عمومی شده‌اند به‌گونه‌ای که می‌گویند هیچ کشوری در سالگرد جنگ و حمله به خودش مراسم گرامیداشت برگزار نمی‌کند و این در حالی است که ما معتقدیم هفته دفاع مقدس یادآور یک حماسه بزرگ است.

وی بابیان اینکه در هفته دفاع مقدس ایستادگی ملت ایران با تکیه‌بر خدا و دست‌خالی گرامی داشته می‌شود، اظهار کرد: باید حماسه دفاع مقدس نیز مانند حماسه عاشورا گرامی داشته شود.

97-07-05 tazevorodha karshenasi 10.jpg

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر رستمی بابیان اینکه در دوران دفاع مقدس سیم‌خاردار به‌عنوان بی‌آزارترین وسایل دفاعی را نیز به دلیل تحریم از کشورمان دریغ کرده بودند و این در حالی بود که ادوات جنگی مجهز به فنّاوری‌های روز برای کشتار ملت ایران در اختیار عراق قرار می‌گرفت و همین کشور‌هایی که مدعی حقوق بشر هستند مسئولیت ساخت بمب شیمیایی برای عراق را برعهده‌گرفته بودند، تصریح کرد: ملت ایران در برابر این وحشیگری‌ها ایستاد پس باید حماسه دفاع مقدس را گرامی بداریم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: ایران در دوران طاغوت تحریم نبود و در مقطعی به‌عنوان بزرگ‌ترین خریدار سلاح در دنیا محسوب می‌شد، اما وقتی تاریخ را عمیق‌تر مطالعه می‌کنیم متوجه واقعیت‌ها می‌شویم به‌عنوان نمونه علم در کتاب خاطرات خود به ناراحتی شاه از به‌کارگیری هواپیما‌های فروخته‌شده به ایران توسط آمریکا در جنگ ویتنام بدون اطلاع او اشاره‌کرده است و این در حالی بود که آمریکا این هواپیما‌ها را با سه برابر قیمت به کشورمان فروخته بود.

دکتر رستمی تصریح کرد: در مقابل تحقیر‌های شاه ایران می‌توان توقف ناو آمریکایی در آب‌های کشورمان و گریه‌های فرمانده آن ناو را به یاد آورد به‌گونه‌ای که آمریکایی‌ها از این اتفاق به‌عنوان یکی از تحقیرآمیزترین صحنه‌ها نام بردند.

وی بابیان اینکه با قطع شدن دست بیگانگان از کشور اگر آن‌ها ما را اذیت نکنند باید تعجب کنیم، تصریح کرد: دشمن به این نتیجه رسیده که تا مردم پای انقلاب هستند نمی‌تواند به‌نظام آسیب برساند به همین دلیل می‌خواهند مردم را از انقلاب جدا کنند ازاین‌رو شاهد تشدید تحریم‌ها هستیم، اما واقعیت این است که وعده‌های خداوند حق است و اگر صبر و تقوا داشته باشیم خدا ما را یاری می‌کند و به پیروزی می‌رساند درهرحال شرط نابودی دشمن استواری و پایداری بر روی باور‌هایی است که برای آن‌ها قیام کرده‌ایم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خطاب به دانشجویان گفت: شما باید مشکلات کشور را حل کنید، چون قرار نیست کسی از بیرون بیاید اگرچه در داخل نیز افراد خموده ترسو و بی باور نیز مانع کار شما می‌شوند، ولی باید کمربند‌ها را برای ساختن کشور محکم بست.

cover.jpg

حجت الاسلام و المسلمین رستمی به دیدار اخیر نیرو‌های جوان یکی از پژوهشگاه‌های کشورمان با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: رهبر انقلاب خطاب به این جوانان که در حوزه تهدید امنیتی فنّاوری‌هایی را ایجاد کرده‌اند گفته بودند شما برهان‌های من نزد مسئولین هستید مسئولین می‌گویند نمی‌شود و شما ثابت کرده‌اید که می‌شود.

وی بابیان اینکه ایران در فناوری‌های نو در بین ۱۰ کشور اول قرار دارد و ما در صنایع دفاعی به مراحل بالایی رسیده‌ایم تصریح کرد: در حادثه تروریستی اهواز یک عده سرباز بی‌سلاح و زن و بچه را به شهادت رساندند و بعد باافتخار گفتند که ما بودیم، اما زمانی که این پیام به آن‌ها رسید که گوشمالی سختی خواهند خورد منکر دست داشتن خود در این جنایت شدند و مسئولیت آن را به گردن داعش انداختند درهرحال اگر تروریست‌ها در ارومیه ترور کنند موشک‌های ما در عراق بر روی ساختمان آن‌ها فرود می‌آیند.

وی بابیان اینکه دستاورد‌های دفاعی نتیجه تلاش دانشگاه‌ها و دانشجویان است تصریح کرد: هر جا انسان‌های منفعت‌طلب و ناامید ورود کرده‌اند ناموفق بوده‌ایم و فقط مشکلات درجاهایی وجود دارد که نسل غیر باورمند و منفعت‌طلب واردشده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: در کنار تحصیل دانشگاه محل خودسازی و تهذیب است درهرحال امروز شاهدیم که بهترین نماز‌های جماعت و هیئت‌های مذهبی در دانشگاه‌ها وجود دارند و اعتکاف از طریق دانشگاه‌ها به یک برنامه کشوری تبدیل شد؛ ازاین‌رو می‌توان گفت: دانشگاه‌ها دارای ظرفیت جریان سازی هستند.