​دانشجویان دانشگاه شاهد در المپیاد های علمی کشور خوش درخشیدند

​دانشجویان دانشگاه شاهد در المپیاد های علمی کشور خوش درخشیدند

به گزارش «روابط عمومی» دانشجویان دانشگاه شاهد در المپیاد های مختلف علمی کشور خوش درخشیدند و موفقیت کسب نمودند.

درخشش دانشجویان دانشگاه در المپیاد علمی دانشجویی سال 98

دانشجویان دانشگاه شاهد در بیست و چهارمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور سال 1398 درخشش چشمگیر داشته و افتخار آفرین ظاهر شدند.

دو دانشجوی فرهیخته و ممتاز دانشگاه شاهد در مرحله نهایی بیست و چهارمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور در سال 1398 موفقیت کسب نمودند و حائز رتبه های برتر کشوری گردیدند.

اسامی دانشجویان برگزیده و رتبه‌های کسب‌شده به شرح ذیل می باشد :

​​​​​دانشکده​​

نام رشته امتحانی

رتبه

علوم پایه

فاطمه نصیری للردی

زیست شناسی

زهرا عبدی

سلول های بنیادی و مهندسی بافت

افتخار آفرینی تیم ریاضی دانشجویان دانشگاه در مسابقات کشوری

تیم ریاضی دانشجویان دانشگاه شاهد در مسابقات ریاضی دانشجویان کشور موفق به کسب رتبه 8 تیمی در بین 36 دانشگاه شرکت کننده، یک مدال برنز و یک دیپلم افتخار گردید.

مسابقات ریاضی دانشجویی یکی از معتبرترین مسابقات ریاضی کشوري است که هرساله با حضور نخبگان ریاضی سراسر کشور برگزار می شود.امسال چهل و سومین دوره مسابقات بین 36 تیم از دانشجویان ریاضی دانشگاه ­هایسراسر کشور برگزار شد.

تیم ریاضی دانشگاه شاهد متشکل از اعضای انجمن علمی دانشجویی ریاضی به سرپرستی خانم دکتر قهرمانی، با حمایت­ها و پشتیبانی معاونت پژوهش و فناوري و اداره امور پژوهش هاي دانشجویی دانشگاه موفق به کسب یک مدال برنز توسط آقاي علی زمانی و دیپلم افتخار آقای عرفان حسینی دبیر انجمن علمی  دانشجویی ریاضی دانشگاه و رتبه هشتم تیمی در بین تیم هاي شرکت کننده گردید.

کسب این موفقیت را به انجمن دانشجویی ریاضی و تمامی اساتید زحمت­کش گروه تبریک می­گوییم.

image_2019_9_7-10_24_33_339_sok.jpg

riyazi22.jpg

موفقیت دانشجویان پزشکی در المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور

دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه در يازدهمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور موفقیت کسب نمودند.

در مراسم اختتامیه يازدهمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور که روز چهارشنبه 16 مرداد ماه دردانشگاه ایران برگزار شد، از آقای حسين يار محمدي و آقای آرمين ساعي اغميوني دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه با اهدای مدال برنز و دیپلم افتخار تقدیر شد.

آزمون های مرحله نهایی از تاریخ ۱۲ الی۱۶ مرداد ماه امسال در شش حيطه مديريت نظام سلامت، استدلال باليني، آموزش پزشكي، مطالعات ميان رشته اي علوم انساني و سلامت، تفكر علمي در علوم پايه، كارافريني در بستر دانشگاه هاي هزاره سوم  برگزار شد،که

آقاي حسين يارمحمدي در حيطه مطالعات ميان رشته اي علوم انساني و سلامت موفق به دریافت مدال برنز انفرادی و آقاي آرمين ساعي اغميوني در حيطه مديريت، موفق به دریافت ديپلم افتخار شدند.

9.jpeg
11.jpeg