دانشجویان از مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف بازدید کردند

دانشجویان از مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف بازدید کردند

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دانشجویان درس مبانی کارآفرینی دانشگاه از مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف بازدید کردند.

مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه در راستای اهداف و خدمات آموزشی خود جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با مباحث کارآفرینی و دنیای کسب و کار و نحوه فعالیت واحدهای فناور و پروژه های آنها برنامه بازدیدی را برای دانشجویان درس مبانی کارآفرینی با همراهی استاد این درس از مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف روز سه شنبه 11 اردیبهشت ماه برگزار نمود.

در این بازدید توسط مدیر داخلی مجتمع، عملکرد واحدهای مستقر در  مجتمع شامل 1- مرکز آموزش کارآفرینی2- سامانه توسعه ایده های کارآفرینانه (ستاک) 3- شتابدهنده دانشجویی4- برنامه تجاری سازی دستاوردهای فناورانه دانشجویی 5- برنامه توسعه و انتقال فناوری 6- مرکز خدمات آزمایشگاهی از صفر تا صد برای دانشجویان توضیح داده شد و این فرصت برای دانشجویان فراهم گردید که از نزدیک بصورت واقعی با دنیای کسب و کار و نحوه فعالیت کارآفرینان و پروژه های آنها آشنا شوند و با ایده های خود مقایسه کنند و با پرسش و پاسخ و گفتگو و تبادل نظر با واحدهای خدمات فناور فوق فرصتی ایجاد شد که دانشجویان شناخت بیشتری نسبت به رفع موانع در اجرای ایده های خود پیدا کنند.

bazdid sharif03.jpg
bazdid sharif02.jpg
bazdid sharif04.jpg
bazdid sharif01.jpg