حمایت از وب سایت دانشگاه شاهد

حمایت از وب سایت دانشگاه شاهد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراحل ثبت رای  و حمایت از وب سایت دانشگاه شاهد در بخش نگاه مردمی  دهمینجشنواره وب و موبایل ایران، جشنواره‌ای برای انتخاب برترین و بسایت ‌ها و نرم‌افزارهای موبایل ایران آغاز شد.

جشنواره وب و موبایل ایران در هر گروه 2 سایت را به عنوان برتر انتخاب خواهد کرد. که یک سایت به عنوان سایت برتر به انتخاب داوران و یک سایت فقط با رای عمومی و مردمی انتخاب میشوند.

شما می توانید جهت حمایت از وب سایت دانشگاه شاهد  به آدرس (http://iwmf.ir/website/shahed.ac.ir ) مراجعه نموده و رای خود را ثبت نمایید.

جشنواره وب و موبایل ایران با ده‌ها هزار شرکت‌کننده، به عنوان بزرگ‌ترین عرصه رقابت میان و بسایت‌ه ا و نرم‌ افزار‌های موبایل ایرانی در گروه‌های مختلف شناخته می‌شود و از ابتدای زمان تاسیس توانسته است نقش مهمی در رشد کیفیت و جایگاه حوزه وب و موبایل در میان مردم داشته باشد.

جشنواره هر ساله در گروه‌های مختلف، یک وبسایت و یک نرم‌افزار موبایل را با رای داوران به عنوان برگزیده معرفی می‌کند و به آن تندیس برترین وبسایت یا برترین نرم‌افزار موبایل ایران را به عنوان بزرگ‌ترین افتخار در حوزه وب و موبایل ایران اهدا می‌کند.

علاوه بر بخش داوری، در بخش دیگری از جشنواره که تحت عنوان نگاه مردمی برگزار می‌شود، وبسایت یا نرم‌افزار موبایل برگزیده توسط آرای تمامی کاربران دنیای مجازی انتخاب می شود. در این بخش محبوب‌ترین وبسایت یا نرم‌افزار موبایل ایران توسط صدها هزار رای مردمی انتخاب می‌شود.

مراسم اختتامیه جشنواره وب و موبایل ایران و اعلام برندگان در اواخر هر سال، تحت عنوان کنفرانس وب و موبایل ایران و با استقبال چشمگیر فعالان حوزه فناوری اطلاعات و موبایل در تهران برگزار می‌شود.

این جشنواره که از سال ۱۳۸۷ تا کنون همه ساله برگزار شده است، فضای مناسبی برای رقابت وب ‌سایتها و اپلیکیشن ‌های ایرانی است. رقابت در جشنواره وب و موبایل ایران همه ساله و در ۱۰۰ شاخه مختلف انجام می شود.

story.jpg