حضور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در دانشگاه شاهد

حضور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در دانشگاه شاهد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکترسید مهدی خاموشی نماینده ولیه فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور صبح روز سه شنبه دوم دی ماه به منظور بازدید و گفت و گو در خصوص زمینه های همکاری، در دانشگاه حضور پیدا کرد.

در این بازدید دکتر ثقفی رئیس دانشگاه، دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و جمعی از مدیران ستادی حوزه معاونت پژوهشی و فناوری، دکتر فتوکیان رئیس دانشکده کشاورزی، دکتر طباطبایی رئیس مرکز تحقیقات گیاهان داروئی و جمعی از مدیران مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر خاموشی را همراهی کردند.

99-10-02 bazdide rayise edare oghaf 01.jpg

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه از مراکز تحقیقات گیاهان داروئی، آزمایشگاه های تجزیه مواد، فیزیولوژی گیاهی، فیتوشیمی، بیوتکنولوژی، تحقیقات مرکزی، جنرال و نانوبیوتکنولوژی، مطالعات حیوانی و در نهایت از گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه بازدید کردند. در این بازدید دکتر طباطبایی، دکتر صالحی مدیر داخلی مراکز تحقیقاتی دانشگاه و کارشناسان مربوط توضیحاتی به حضار ارائه نمودند.

99-10-02 bazdide rayise edare oghaf 04.jpg
99-10-02 bazdide rayise edare oghaf 05.jpg
99-10-02 bazdide rayise edare oghaf 07.jpg
99-10-02 bazdide rayise edare oghaf 10.jpg
99-10-02 bazdide rayise edare oghaf 11.jpg

پس از بازدید از مراکز تحقیقات گیاهان داروئی و گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر خاموشی به همراه جمعی از مدیران سازمان اوقاف و امور خیریه در سالن جلسات ریاست دانشگاه حاضر شدند و در خصوص بازدید انجام شده و زمینه های همکاری لازم بین دانشگاه و سازمان اوقاف و امور خیریه به تبادل بحث و گفت و گو پرداختند.

99-10-02 bazdide rayise edare oghaf 15.jpg