حضور رئيس دانشگاه در منزل مرحوم دكتر حبیب‌ الله صادقی

حضور رئيس دانشگاه در منزل مرحوم دكتر حبیب‌ الله صادقی

به گزارش «روابط عمومي» رئيس دانشگاه به همراه جمعي از مديران و اعضا هيات علمي دانشگاه در منزل مرحوم دكتر حبيب الله صادقي عضو فقيد هيات علمي دانشگاه حضور یافت و با خانواده آن مرحوم ابراز همدردی کرد.

دكتر چلداوي رئيس دانشگاه به همراه حجت الاسلام و المسلمين دكتر حسيني سرپرست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شاهد و جمعي از مديران و اعضا هيات علمي دانشگاه با حضور در منزل زنده یاد دكتر حبیب‌ الله صادقی عضو فقيد هيات علمي دانشگاه شاهد و هنرمند متعهد و برجسته كشور در حوزه هنرهاي تجسمي، ضمن ابراز همدردی با خانواده آن مرحوم، برای این هنرمند فقید طلب رحمت و مغفرت کرددند.

در این دیدار صمیمانه علاوه بر توضیحات آثار ارزشمند این هنرمند بزرگ، در مورد افکار و ایده های ایشان از طرف هنرمندان و خانواده ی ایشان مطالب با ارزشی بيان شد.

مرحوم دكتر حبیب‌ الله صادقی دانش آموخته‌ی نقاشی در مقطع لیسانس از دانشگاه تهران، فوق‌‌لیسانس نقاشی و دکترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس بوده است. صادقی عضو هیات علمی و مدير اسبق آموزشي دانشكده هنر دانشگاه شاهد بوده و تدریس در دانشکده‌ هنر دانشگاه‌های شاهد، الزهرا، تربیت مدرس و همچنین همکاری با نشریات مختلفی از قبیل روزنامه‌های اطلاعات، ادبستان و اهل قلم به عنوان طراح، گرافیست و کاریکاتوریست بخشی از فعالیت‌های وی در عرصه ی فرهنگی و هنری کشور محسوب می‌گردد.

ریاست موزه هنرهای معاصر تهران، عضویت‌ در شورای‌ عالی تمبر، شورای فرهنگ عمومی، شورای مجسمه‌سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ داوری و دبیری جشنواره‌ها و رویدادهای مختلف هنری همچون داوری دو دوره جشنواره بین‌المللی فجر و دبیری اولین دوسالانه‌های نقاشی و گرافیک جهان اسلام؛ حضور در نمایشگاه‌های گروهیِ داخلی و خارجی و برپایی نمایشگاه‌های انفرادی داخلی و خارجی را نیز می‌توان در زمره فعالیت‌های ایشان برشمرد. ايشان با حضور در رقابت‌های هنری، موفق به دریافت عناوین و جوایز متعددی همچون برگزیده مسابقات بین‌المللی طراحی هلند و رتبه اول مسابقات بین‌المللی هنرهای ظریفه در ژاپن گردید. گفتنی است که حبیب‌الله صادقی در زمره‌ی پایه‌گذاران حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی نیز بوده است.

آثار این هنرمند فقید در بالغ بر ۲۸۰ نمایشگاه داخلی و خارجی که در کشورهای مختلفی همچون ژاپن، ایالات متحده آمریکا، لهستان، کانادا، انگلستان، فرانسه، آلمان، اتریش، ایتالیا، مراکش، مصر، اسپانیا، چین، کویت و هلند برگزار شده به نمایش درآمده است.​ ایشان در روز سحرگاه چهارشنبه پنجم مردادماه سال 1401 به دلیل عارضه قلبی به جمع دوستان شهیدش پیوست.

مراسم تشییع زنده‌یاد دكتر حبیب الله صادقی عضو فقيد هيات علمي دانشگاه شاهد، روز شنبه 8 مرداد ماه ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح از ابتدای خیابان مظفر (رو به روی در موسسه صبای فرهنگستان هنر) تا موزه هنر هاي معاصر فلسطین تشییع و سپس در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده خواهد شد.​​

علاقمندان مي توانند از طريق نشاني (http://hozehonari.ir/galleries/sadeghi/01/​) آثار نقاشي استاد مرحوم دكتر حبيب الله صادقي را به صورت مجازي مشاهده نمايند.

​۲۰۲۲۰۷۲۸_۱۷۳۴۳۵.jpg

Compressed_Image_16590566097823755920.jpg