حضور دانشگاه شاهد در چهارمین نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و طب سنتی

حضور دانشگاه شاهد در چهارمین نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و طب سنتی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت بهداشت برگزار شد.​

چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی، از سال ۱۳۹۱، هر دو سال یکبار توسط ستاد توسعه گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود و دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت که از سال ۱۳۹۲، هماهنگی بخش دانشگاهی، برپایی سلامتکده طب ایرانی و غرفه کودک و نوجوان نمایشگاه را بر عهده داشته، امسال نیز در برگزاری چهارمین دوره از این رویداد ملی، همکاری نمود.

تالیفات و نشر آثار مرتبط با گیاهان دارویی و طب ایرانی، آموزش و آموزشکده در صنعت گیاهان دارویی و طب ایرانی، فناوری‌های نوین در کشت و فرآوری محصولات ارگانیک و گیاهان دارویی و طب ایرانی و فرآورده‌های مرتبط با آن، از جمله محورهای برگزاری چهارمین جشنواره گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی بود و جشنواره دانش‌آموزی، به‌عنوان یکی از حوزه‌های قابل‌ توجه در این رویداد، مطرح شد.

همچنین طبق روال سال‌های گذشته، فن‌بازار و بخش نوآوری‌های صنعت گیاهان دارویی و نمایشگاه گیاهان زنده نیز در کنار نمایشگاه محصولات گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی، برپا گشت.

چهارمین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی، ۲۱ تا ۲۴ آبان ماه سال جاری، در ۱۴ محور در مصلای تهران برگزار شد.​

گفتنی است گروه طب سنتی دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد در این نمایشگاه حضور یافت و دستاورد های علمی و پژوهشی خود را ارائه نمود.

image_2018_11_14-11_23_3_509_V9b.jpg
 image_2018_11_14-11_23_18_470_mCQ.jpg