حضور دانشگاه شاهد در نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

حضور دانشگاه شاهد در نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت مجازی برگزار شد.

این نمایشگاه از تاریخ 27 الی 30 آذر ماه سال جاری به صورت مجازی و به آدرس اینترنتی msrt-expo.ir با حضور دانشگاه ها، مراکز رشد و پارک‌های فناوری برگزار شد و دانشگاه شاهد به عنوان یکی از دانشگاه‌های در حال حرکت به سمت نسل جدید دانشگاه‌ها؛ در این نمایشگاه حضور فعال داشت.

در این رویداد علمی و فناوری، دانشگاه ها، مراکز رشد و پارک های فناوری سراسر کشور محصولات، خدمات و فناوری های جدید خود را در معرض بازدیدکنندگان قرار دادند. دانشگاه شاهد نیز با تکیه بر توانمندی های پژوهشی موجود در سطح مرکز رشد، مراکز تحقیقاتی و اعضای هیات علمی دانشگاه در این رویداد شرکت نمود و محصولات واحدهای مستقر در مرکز رشد فناوری و دستاوردهای پژوهشی مراکز تحقیقاتی و اعضای هیات علمی دانشگاه در غرفه دانشگاه شاهد در معرض دید علاقمندان و بازدیدکنندگان قرار گرفت.

namayeshgah99-1.jpg

در غرفه دانشگاه شاهد واحدهای زیر از مرکز رشد حضور داشتند:

نام واحد / شرکت دانش‌بنیان

سامانه های نرم افزاری مدیریت

فنون هوشمند

نرم افزار

مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی هم دستاوردهای پژوهشی خود در زمینه رژیم تعدیل و تقلیل غذا در طب ایرانی را در این نمایشگاه  عرضه کرده بود. همچنین آقایان دکتر مجیدحسن پور عزتی، عضو هیات علمی از دانشکده علوم پایه (با طرح استفاده از مخلوط روغن گیاهی همراه با یک داروی ضد درد)، علیرضا عسگریان زاده از دانشکده علوم کشاورزی (با دو طرح مدیریت تلفیقی کنه نیشکر و ساقه خواران نیشکر) امیدصفر زاده از دانشکده فنی و مهندسی (با طرح سامانه تولید برق هسته ای مقیاس کوچک)  و خانم دکتر زهرا صفری از دانشکده علوم پایه (با طرح تولید دارو بر پایه RNA)،  در این نمایشگاه به معرفی دستاوردهای فناوارنه خود پرداختند.

namayeshgah99-2.jpg

​​​​​​