جلسه ی شورای مدیران سال 95 برگزار شد

جلسه ی شورای مدیران سال 95 برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جلسه ی شورای مدیران دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران در محل اتاق جلسات دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

جلسه با قرائت کلام الله مجید توسط دکتر فردوسی زاده آغاز شد و پس از آن حجت الاسلام والمسلمین دکتر هادوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به بیان نکات اخلاقی پرداختند و پیشنهاداتی را در این زمینه بیان داشتند.

در ادامه ی جلسه دکتر ثقفی رئیس دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های صورت گرفته در سال گذشته به تغییر و تحولات در حوزه روسای دانشکده ها و مدیران دانشگاه در سال 95 اشاره کردند و آقایان دکتر مرتضی افشاری رئیس جدید دانشکده هنر، دکتر محسن نوری ساری رئیس جدید دانشکده دندانپزشکی و مهندس حامد اسدی مدیر کل جدید حراست دانشگاه را معرفی نمودند و پس از آن به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

پس از سخنرانی رئیس دانشگاه، معاونین دانشگاه به ارائه گزارشی در خصوص عملکرد سال 95 با رویکرد اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل پرداختند.​

95-12-25 jalase modiran 01.jpg
 95-12-25 jalase modiran 03.jpg