جلسه پایان سال شورای مدیران دانشگاه برگزار شد

جلسه پایان سال شورای مدیران دانشگاه برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جلسه ی شورای مدیران دانشگاه امروز یکشنبه 27 اسفند ماه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران در محل اتاق جلسات دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

جلسه با قرائت کلام الله آغاز شد و پس از آن حجت الاسلام والمسلمین دکتر توجهی به بیان نکات اخلاقی پرداختند.

در ادامه ی جلسه دکتر ثقفی رئیس دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های صورت گرفته در سال گذشته، از زحمات دکتر محسن نوری ساری، رئیس سابق دانشکده دندانپزشکی تشکر کردند و از دکتر عباسی برای قبول مسئولیت دانشکده دندانپزشکی تشکر کردند.

در این جلسه از دکتر نوری ساری به پاس زحمات در مدت عهده داری مسئولیت دانشکده و همچنین سی سال زحمت به عنوان عضو هیئت علمی گروه ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی با اهدا  لوح سپاس قدردانی شد.

در ادامه جلسه دکتر ثقفی ضمن بررسی اقدامات سال 96، در خصوص برنامه های سال آینده به بیان سخنرانی پرداختند.

96-12-27 jalase payani modiran 20.jpg

شما می توانید گزارش تصویری این رویداد را از طریق ادرس ذیل مشاده نماییدک