جلسه پایان سال اعضای شورا و مدیران دانشگاه برگزار شد

جلسه پایان سال اعضای شورا و مدیران دانشگاه برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جلسه پایان سال اعضای شورا و مدیران دانشگاه، سه شنبه 25 اسفند 94 با حضور رئیس و معاونین دانشگاه، روسای دانشکده ها، مدیران کل، روسای مراکز درمانی و روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه در اتاق جلسات دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر ثقفی رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به آقایان دکتر پور رضائیان، دکتر اولیا و دکتر فرشاد که به ترتیب با قبول مسئولیت در سمت های رؤسای دانشکده های هنر، پرستاری و مامایی و رئیس بیمارستان شهید مصطفی خمینی در سال جاری به جمع مدیران دانشگاه افزوده شده اند از آقای دکتر شیرازی رئیس پیشین دانشکده هنر، آقایان دکتر جلالی و دکتر دواتی برای همراهی و همگامی آنان در مقاطع مختلف با دانشگاه تشکر و برای آنها موفقیت آرزو کردند.

دکتر ثقفی همچنین در ادامه بیان مطالب خود از درگاه خداوند متعال برای تمامی درگذشتگان دانشگاه شاهد در سال 1394 مغفرت و غفران الهی مسئلت نمودند.

در ادامه این جلسه خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر نظرزاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر فلاح معاون پشتیبانی و منابع انسانی گزارشی از عملکرد سال 1394 حوزه مدیریت خود به جلسه ارائه کردند و حجت الاسلام و المسلمین دکتر توجهی نیز گزارشی از روند تشکیل و فعالیت مؤسسه خیریه شهدای گمنام دانشگاه به اطلاع حاضرین رساندند.

گفتنی است این مؤسسه خیریه در راستای مطالبه رئیس دانشگاه و به منظور ترویج روحیه ایثار و گذشت و رسیدگی به مشکلات حاد و اضطراری کارکنان و دانشجویان دانشگاه در آخرین جلسه شورای مدیران سال 1393، توسط جمعی از اعضای هیات علمی و همکاران دانشگاه و با مسئولیت حجت الاسلام والمسلمین دکتر توجهی رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه پایه ریزی گردید و ضمن جمع آوری کمک های خیرخواهانه ی جامعه دانشگاه شاهد بر اساس اولویت های موجود ارائه خدمات خواهد داشت.

شما می توانید گزارش تصویری این جلسه را در ذیل مشاهده نمایید: