جلسه هم‌اندیشی با عنوان توسعۀ رشته‌های میان‌رشته‌ای برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی با عنوان توسعۀ رشته‌های میان‌رشته‌ای برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» به منظور بررسی راهکارهای توسعۀ رشته‌های میان‌رشته‌ای در دانشگاه و بهره‌گیری از دیدگاه‌های اعضای هیئت علمی در این زمینه، شنبه مورخ 5 اسفندماه ماه جلسه هم‌اندیشی با عنوان «راهکارهای توسعۀ رشته‌های میان‌رشته‌ای» به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد.

جلسه هم‌اندیشی که با حضور مدیران کلیۀ گروه‌های آموزشی، معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ها، مدیران کل ستادی حوزۀ معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، برخی از رؤسای دانشکده‌ها و همچنین بعضی دیگر از اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر نظرزاده، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به ایراد سخنانی در خصوص اهمیت رشته‌های بین‌رشته‌ای پرداخت و فرصت‌هایی که دانشگاه شاهد به دلیل برخوردار بودن از جامعیت در اختیار دارد را حائز اهمیت توصیف کرد.

در ادامه، برخی از اعضای هیئت علمی حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات خود در این زمینه پرداختند و اقدامات انجام گرفته در این زمینه در برخی از گروه‌های آموزشی را برشمردند و همچنین توانمندی‌های ورود به این حوزه در دانشگاه را مورد اشاره قرار دادند.

دکترنوروزی چاکلی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی دیگر سخنران این جلسه بود. وی به ایراد سخنرانی خود با عنوان «رشته‌های میان‌رشته‌ای، مفاهیم و چالش‌ها» پرداخت و در آن ضمن بیان جایگاه این نوع رشته‌ها در آموزش عالی کشور و بیان نحوۀ رویارویی با چالش‌های موجود در این زمینه، توان بالقوه دانشگاه شاهد در این زمینه را بالا توصیف کرد و در نهایت این نکته را متذکر شد که گروه‌های آموزشی دانشگاه در این زمینه می‌توانند ضمن شناسایی و اقدام برای راه‌اندازی رشته‌های میان‌رشته‌ای مصوب در وزارتین، نسبت به تدوین برنامه و سرفصل رشته‌های میان‌رشته‌ای جدید نیز برای ارائۀ پیشنهاد به وزارتین اقدام کنند.

در پایان این جلسه، دکتر نظرزاده ضمن جمع‌بندی مطالب جلسه، از مدیران گروه‌های آموزشی و دانشکده‌ها خواست، طی مدت دو هفته، محورهای اصلی برنامۀ خود در زمینۀ راه‌اندازی رشته‌های میان‌رشته‌ای جدید را تنظیم و به دفتر برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه ارسال کنند.

photo_2018-02-24_09-36-22.jpg
photo_2018-02-24_09-36-04.jpg