جلسه معارفه اعضای جدید شورای صنفی رفاهی دانشگاه برگزار شد

جلسه معارفه اعضای جدید شورای صنفی رفاهی دانشگاه برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جلسه معارفه اعضای شورای صنفی-رفاهی جدید دانشگاه با حضور معاون و مدیران حوزه معاونت دانشجویی (اداره کل امور دانشجویی، اداره کل بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی و اداره تربیت بدنی) در دفتر معاونت دانشجویی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر جهان بین ضمن تبریک به اعضای محترم و دبیر شورای صنفی رفاهی جدید، به مناسبت اعتماد دانشجویان و انتخاب آنها جهت عضویت در این شورا، سخنانی را پیرامون اهداف و وظایف مهمی که این شورا برعهده دارد بیان کرد.

در ادامه جلسه، اعضای شورای صنفی _ رفاهی نیز ضمن معرفی خود، به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

دکتر جهان بین معاون دانشجویی همچنین از زحمات ارزشمند اعضای شورای صنفی_رفاهی پیشین، تشکر و قدردانی کرد.

گفتنی است در این جلسه، احکام اعضا و همچنین حکم دبیر شورا که توسط اعضای شورای صنفی انتخاب و تعیین شده بود تقدیم گردید.

97-04-03 todi va moarefe shoraye senfi 01.jpg
97-04-03 todi va moarefe shoraye senfi 04.jpg
97-04-03 todi va moarefe shoraye senfi 06.jpg
97-04-03 todi va moarefe shoraye senfi 07.jpg