جلسه آشنایی دانشجویان پزشکی نو ورود با سبک زندگی دانشجویی

جلسه آشنایی دانشجویان پزشکی نو ورود با سبک زندگی دانشجویی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جلسه آشنایی دانشجویان پزشکی نو ورود با سبک زندگی دانشجویی دوشنبه  30 مهر ماه با حضور مسئولین دانشکده و کارشناسان در سالن کنفرانس دانشکده پزشکی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر دواتی، دکتر فروزانفر و دکتر دلشاد و خانم گودرزی ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان توضیحاتی در خصوص مسایل آموزشی و پژوهشی مطرح نمودند .

در ادامه جلسه آقای دکتر شیخانی به نکات کاربردی و قابل توجه در خصوص زندگی دانشجویی اشاره نمودند .

پس از پایان جلسه دانشجویان به همراه کارشناسان دانشکده از گروه های آموزشی دانشکده بازدید و با فعالیت های آنان آشنا شدند.

گفتنی است کتاب "و اما ای فرزندم " به عنوان یادبود به دانشجویان اهدا گردید  و از دانشجویان دعوت شد با پاسخگویی به سوالات کتاب اهدایی در مسابقه کتابخوانی شرکت نمایند .

sabk 01.jpg
sabk 02.jpg