جشنواره ویزه نامه ملی کرونا و رسانه

جشنواره ویزه نامه ملی کرونا و رسانه
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جشنواره ویزه نامه ملی کرونا و رسانه ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می گردد.

زمان ارسال آثار ویژه نامه می بایست حداکثر تا تاریخ 1399/5/31 در سامانه بارگذاری گردد. برای نفرات برگزیده این مسابقه جوایز نفیسی در نظر گرفته شده است.

محورهای ویژه نامه:

محتوای ویژه نامه و طرح روی جلد باید مرتبط با موضوعات ذیل باشد:

کرونا و فرهنگ
کرونا و اجتماع
کرونا و اقتصاد
کرونا و سیاست
کرونا و بهداشت
کرونا و دعا و نیایش
کرونا و سلامت روان
کرونا و جهادگران
کرونا و دانشگاه

(دانشجویان می توانند به دلخواه یک یا چندین موضوعات بالا را انتخاب کرده و در محتوای ویژه نامه بکار ببرند.)​

شرایط ویژه نامه:

1- ویژه نامه باید شامل جلد (طراحی جلد)، خبر، مصاحبه، گزارش و عکس باشد.

2- ویژه نامه باید حداقل در 4 صفحه تهیه شود.

3- متن ویژه نا مه با فونت 12 نازنین و عنوان ها با تیتر 14 باشد.

4- مشخصات صاحب اثر در بالای هر محور در ویژه نامه مشخص گردد به طور نمونه صفحه ای که مربوط به مصاحبه می باشد نام شخصی که مصاحبه کرده در بالای صفحه ذکر شود.

5- محتوای ویژه نامه و طرح روی جلد باید مرتبط با موضوعات ذیل باشد:

کرونا و فرهنگ،کرونا و اجتماع، کرونا و اقتصاد، کرونا و سیاست، کرونا و بهداشت، کرونا و دعا و نیایش، کرونا و سلامت روان، کرونا و جهادگران، کرونا و دانشگاه

.کرونا+و+رسانه.jpg