جشن دانش آموختگی دانشجویان پزشکی دانشگاه برگزار شد

اجرای سریع

جشن دانش آموختگی دانشجویان پزشکی دانشگاه برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، آیین دانش آموختگی دانشجویان پزشکی روز دوشنبه چهارم شهریور ماه با حضور رییس دانشکده، اعضای هیات علمی و 26دانش آموخته پزشکی و خانواده های آنان درسالن همایش مجتمع خیریه رعد برگزار شد.

دکتردواتی، رییس دانشکده پزشکی دانشگاه در این مراسم، ضمن تبریک به دانشجویان و خانواده های آنان، بر اهمیت رشته پزشکی و جایگاه پزشک تاکید نمودند و افزودند: علم پزشکی روز به روز درحال پیشرفت است و نمی شود از آن فارغ التحصیل شد با پایان این مقطع مسئولیت شما چند برابر و توقعات بیماران از شما بیشتر شده است. به دلیل اینکه وارد رشته ایی شدید که بزرگترین سرمایه آنان یعنی سلامتی در دست شماست و باید شکرگزارآن باشید.

در ادامه ایشان به افتخارآفرینی دانشجویان در المپیادها و آزمونهای دستیاری اشاره نمودند و به دانشجویان توصیه کردند که هرکجا باشید باعث افتخار ما هستید. قدر خود را بدانید و به دانش روز مهیا شوید.

در ادامه آقای دکترکاظمی عضو هیات علمی دانشکده، ضمن تبریک به دانش آموختگان پزشکی توصیه هایی اخلاقی را بر اساس حکمت های لقمان حکیم مطرح نمودند.

از دیگر برنامه های این مراسم، پخش کلیپ تصاویر دوران تحصیل دانشجویی، خاطره گویی دانشجویان، تقدیر از نفرات برتر علمی و فرهنگی واهدای یادبود (سوگندنامه، تندیس )به دانشجویان توسط رییس دانشکده واساتید بود.

همنوایی دانشجویان با قرائت سوگند نامه توسط خانم دکتر موید محسنی و عکس یادگاری پایان بخش این مراسم بود.

WhatsApp+Image+2019-09-13+at+18.45.51.jpeg
WhatsApp+Image+2019-09-13+at+18.45.49+(1).jpeg