جشن بزرگ اعیاد شعبانیه و روز جوان برگزار شد

جشن بزرگ اعیاد شعبانیه و روز جوان برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به مناسبت اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان ویژه برنامه ای با عنوان جشن بزرگ اعیاد شعبانیه و روز جوان برگزار شد.

این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر هادوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان، با اجرای آقای رسالت بوذری مجری صدا و سیما و همچنین با حضور مهمانانی همچون آقای هادی محمدیان (کارگردان و نویسنده انیمیشن سینمایی شاهزاده روم و فیلشاه)، خانم سارا عرفانی ( نویسنده کتاب و فعال فرهنگی)خانم زهره هادی (خواهر شهید ابراهیم هادی)، آقای محمد انصاری (بازیکن تیم ملی فوتبال ایران)، با اجرای گروه تواشیح بین المللی ولایت و مولودی خوانی آقای امیر حسین شفیعی روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه در سالن همایش های امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم همچنین از مهمانان با اهدا لوح تقدیر و هدیه به رسم یادبود تقدیر بعمل آمد.

97-02-09 JASHNE ROZE JAVAN 06.jpg
97-02-09 JASHNE ROZE JAVAN 07.jpg
97-02-09 JASHNE ROZE JAVAN 17.jpg
97-02-09 JASHNE ROZE JAVAN 19.jpg